„La Țigănci” la Cărturești, vineri, 20 iulie

0

Agenția Împreună în parteneriat cu Asociația Romano ButiQ te invita invită vineri, 20 iulie, de la ora 19:00 la Ceainăria Cărturești (Bucuresti, strada Arthur Verona 13)

LA ȚIGĂNCI

Living Library cu Nicoleta Bițu și Roxana Marin

Femeile Rome Invizibile – poveste lejeră despre viață, cunoaștere și identitate.

Acest eveniment face parte din Campania publica a proiectului Imputernicirea femeilor rome pe piata muncii, derulat de Agentia Impreuna.

Mai multe detali:

www.agentiaimpreuna.ro  |  www.privestemaasacumsunt.ro

Despre vorbitoare : www.romawoman.org

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează