La scaldat urban: bataie cu apa la Cercul Militar din Bucuresti

0

Duminica, 26 mai, de la ora 14:00, va avea loc prima bataie cu apa din acest an, „La Scaldat urban”, la fantana de la Cercul Militar din Bucuresti (intersectia dintre Calea Victoriei si Bd. Regina Elisabeta). Momentul, organizat de DeliveringLife, face parte dintr-o serie de evenimente Aqua Fest, desfasurate in perioada 10 mai-9 iunie 2013, in Capitala.

Ne este prea cald, asa ca ne-am hotarat sa racorim putin gradele Celsius care ne topesc in oras, asa ca venim cu litri intregi de artilerie ca sa udam atmosfera la prima bataie cu apa din acest an.

Cu sticlele pline cu apa, cu pistoale sau cu orice va face imaginatia uda, vom fi in garda sa doboram caldura arzatoare in centrul Capitalei. Lasam stropii sa ravaseasca temperatura aerului, in timp ce noi vom face cel mai energic dus in mijlocul orasului.

Vrem sa-ti trezim amintirile din copilarie, asa ca te asteptam la primul scaldat urban din acest an ca sa ne racorim impreuna pe bulevard. Stim ca te tinem ceva timp pe jar, dar te lasam sa-ti faci incalzirea pentru marea stropeala care deschide vara.

Te asteptam sa dai “JOIN” pe pagina evenimentului www.facebook.com/events/157144224464154 si sa afli mai multe despre noi de pe site-ul nostru, deliveringlife.com/2013/05/la-scaldat-urban-bataie-cu-apa-la-cercul-militar .

La scaldat urban

Noi, de la Delivering Life,…

Noi, de la Delivering Life, suntem aici ca să te întrerupem din rutină, să te inspirăm cu entuziasm, să te facem să te simţi bine. Aşa, fără motiv. Te surprindem cu evenimente în locuri prin care treci şi tu poate chiar zilnic. Pentru că vrem doar să-ţi livrăm energie.

Află ce livrăm şi online pe www.deliveringlife.com şi www.facebook.com/deliveringlife .

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează