La multi ani LumeBuna! Aniversarea duminica, 7 martie 2010 / Bucuresti

1

La multi ani LumeBuna! RomaniaPozitiva iti ureaza numai de bine!

Da, cu ocazia aniversarii a 2 ani de activitate, Lume Buna, te asteapta in Diverta Acasa pentru a a ne cunoaste si sarbatorii impreuna lucrurile cu impact pozitiv din Romania!

Cand? Duminica, 7 martie, de la 16:00 – 20:00.

Unde? Diverta Acasa. La subsolul magazinului Diverta de pe Magheru (la 346 de pasi de Piata Romana). Aici vom avea camera de joaca, de citit, de bucatarit, de hobby-uri si nu in ultimul rand o sufragerie…doar pentru noi.

Ce vom face? Ne vom  juca, vom face improvizatie, vom picta cani si tricouri, vom scrie creativ, vom canta la chitara, vom jongla si nu in ultimul rand vom (re)lansa cartea “Eu Cine Sunt?” in Bucuresti.

Cine este binevenit? Oricine citeste acest mesaj si crede in lucrurile bune care se intampla in Romania. Chiar speram sa intalnim pe cat mai multi dintre cititorii nostri cu care nu ne-am intalnit niciodata pana acum, asa ca: Curaj.

Unul dintre cititorii care ne-a cunoscut in decembrie (Florin Anghel, care de curand nu mai este doar un simplu cititor), spunea zilele trecute “Imi pare rau de un singur lucru: Ca nu v-am cunoscut mai demult…“, asa ca hai sa ne cunoastem.

Mai multe informații despre eveniment și program pe lumebuna.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

Comentează