LA MULTI ANI! 33 de ani de metrou! Regal de muzica si imagine la metrou

0

Metroul romanesc aniverseaza pe 19 noiembrie 33 de ani. 

Manifestarile dedicate evenimentului au debutat aseara (14 noiembrie 2012) cu lansarea proiectului Galeria din Galerie – proiect de arta urbana fotografica – ce se va derula in parteneriat cu Asociatia „Bucurestiul meu drag” in statia de metrou Piata Unirii 1.

Proiectul a debutat cu o prima expozitie de fotografii cu tema „Cu metroul prin Bucuresti”, ocazie cu care s-a lansat si pliantul de promovare a statiilor de metrou“Cu metroul prin Bucuresti”. Expozitia va propune o calatorie prin intermediul fotografiilor, atat prin subteran cat si prin punctele turistice ale Bucurestiului si va putea fi vizitata in perioada 14 noiembrie -14 decembrie 2012.

In debutul vernisajului, calatorii au fost placut surprinsi de cele trei tinere talentate, Ana Limban, Irina Movileanu si Camelia Ciobanu membre ale Asociatiei Arta nu musca care au sustinut un superb recital de viori si violoncel, transformand peronul de metrou – din nou – pentru ceva timp, in sala de concert. Statia de metrou a rasunat de aplauzele publicului numeros prezent la eveniment. Metrorex si prietenii artelor au oferit un regal de muzica si imagine aseara in statia de metrou Piata Unirii 1.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează