LA MULTI ANI! 33 de ani de metrou! Regal de muzica si imagine la metrou

0

Metroul romanesc aniverseaza pe 19 noiembrie 33 de ani. 

Manifestarile dedicate evenimentului au debutat aseara (14 noiembrie 2012) cu lansarea proiectului Galeria din Galerie – proiect de arta urbana fotografica – ce se va derula in parteneriat cu Asociatia „Bucurestiul meu drag” in statia de metrou Piata Unirii 1.

Proiectul a debutat cu o prima expozitie de fotografii cu tema „Cu metroul prin Bucuresti”, ocazie cu care s-a lansat si pliantul de promovare a statiilor de metrou“Cu metroul prin Bucuresti”. Expozitia va propune o calatorie prin intermediul fotografiilor, atat prin subteran cat si prin punctele turistice ale Bucurestiului si va putea fi vizitata in perioada 14 noiembrie -14 decembrie 2012.

In debutul vernisajului, calatorii au fost placut surprinsi de cele trei tinere talentate, Ana Limban, Irina Movileanu si Camelia Ciobanu membre ale Asociatiei Arta nu musca care au sustinut un superb recital de viori si violoncel, transformand peronul de metrou – din nou – pentru ceva timp, in sala de concert. Statia de metrou a rasunat de aplauzele publicului numeros prezent la eveniment. Metrorex si prietenii artelor au oferit un regal de muzica si imagine aseara in statia de metrou Piata Unirii 1.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 55 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.