Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

La joacă – expoziție de fotografie

0

Fundația Policy Center for Roma and Minorities are bucuria de a anunța deschiderea expoziției de fotografie La joacă. Vernisajul va avea loc vineri, 25 august 2017, ora 19:00, La Firul Ierbii (Splaiul Unirii 160). Intrarea-i pe zâmbete!

 Afis_Expo La joacă_25.08.2017

Expoziția reunește cele mai expresive și îndrăgite fotografii realizate de copiii de la Clubul de Educație Alternativă în cadrul unui curs de fotografie de șase săptămâni, derulat sub îndrumarea fotografei Larisa Baltă. Împreună, au ieșit la joacă prin cartierul Ferentari și parcul Carol, având un singur scop: să surprindă în fotografii locurile și stările care îi îmbie la joacă și îi fac să se simtă în siguranță.

Expoziția va putea fi admirată la Firul Ierbii timp de o săptămână, până pe 1 septembrie.

Clubul de Educație Alternativă este un program derulat de Policy Center for Roma and Minorities, care, în prezent, susține 300 de copii din cartierul Ferentari din București în lupta lor cu marginalizarea, sărăcia și deznădejdea, oferindu-le o alternativă de dezvoltare prin educație și sport.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.