La Inga Pinga, cu copiii dupa noi | avanpremiera

0
Bucuresti – Strada Labirint nr 95 – zona Hala Traian (la noul sediul al Centrului Educational Copiii Montessori)

 inga pinga

Va invitam cu drag la o iesire relaxata in familie, sa ne imprietenim, sa ne jucam, sa ne cunoastem reciproc si sa povestim impreuna despre viata noastra alaturi de copii si despre viata copiilor alaturi de noi.

Ca parinti, stim din proprie experienta ca timpul petrecut in familie alaturi de copii este foarte pretios si totusi atat de strans, strecurat printre multe alte lucruri de facut in viata noastra de zi cu zi, iar de timp personal aproape ca nici nu se poate vorbi. Si-atunci ne propunem sa apreciem cu atat mai mult aceste mici bucatele de timp dedicate copiilor nostri si noua personal si sa le facem cat mai calitative, placute si utile.

In acest scop ne-am adunat o mana de parinti si specialisti pasionati de tot ce inseamna educatie si am creat Inga Pinga, ca un popas de relaxare, inspiratie si incarcare de baterii si pentru parinti si pentru copii.

Va asteptam cu drag sa va povestim mai multe despre noi si despre valorile si principiile care ne ghideaza, in care speram sa va regasiti si voi. Apoi va invitam sa povestim la o cafea pe marginea temei „Despre viata noastra alaturi de copii (din perspectiva adultului) si despre viata copiilor alaturi de noi (din perspectiva copilului)” si sa impartasiti cu noi provocarile voastre cele mai mari de pana acum ca parinti.

Pentru copiii deja independenti de parinti am pregatit un atelier de joaca educativa, iar pentru cei mai micuti care inca nu se pot desprinde de parinti le-am pregatit cateva activitati educative in apropierea parintilor.

Cum cea mai mare bucurie a copiilor este atunci cand parintii lor se joaca impreuna cu ei si fac lucruri impreuna, avem pe agenda si aceste momente cu activitati pentru intreaga familie, pe care insa nu vi le dezvaluim acum, sunt surpriza! 🙂

Va asteptam cu drag!

Intrarea este libera.

*Va rugam confirmati prezenta si varsta copiilor pana pe 14 noiembrie la contact@ingapinga.ro

*Recomandat pentru copii intre 0-6 ani

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează