Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

La film la MTR

0

„…Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase, sau surprinzătoare, sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totdată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când, între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi…”

(homepage Muzeul Taranului Roman , ca au si site, si unul foarte dragut, dupa parerea noastra)

Iaca niste oameni fericiti! Dupa ce ca au unul dintre cele mai tari cluburi (si ma refer la calitatea si diversitatea evenimentelor pe care le gazduieste), au si un cinematograf care nu sta „linistit“ deloc.

Aseara, la Muzeul Taranului Roman, documentarul Man on wire. Al treilea prezentat in cadrul evenimentului (cu intrare gratuita!) British Documentary (in fiecare luni seara, de la 19:00, pana spre sfarsitul lui Decembrie)
Pentru cei care cred ca documentar=teorie, teoretizare, informatii aride si demonstratii savante, pe scurt : boring, boring, boring, am rugamintea sa mearga sa vada macar unul (1) din documentarele din program.

Am stat mai cu sufletul la gura decat la un film de actiune si am ras ca la o comedie in toata regula. (Am inteles de ce plangea Annie, spre final, dar Jean-Francois de ce plangea, fratilor?…he got dumped by Philippe, too?? )

Abia astept lunea care vine! (Nu credeam sa spun asta vreodata!)

P.S. Este cumva vreo moda, acum, pe vreo retea de socializare, sa iti faci poze cu tema „eu, imbratisand crucile de piatra din holul de la intrarea in Cinematograful de la MTR“? Sau imbratisand cruci, in general??

Articol scris de E. Mavrodin, 19 octombrie 2010

Despre autor

avatar

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.