Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

La fiecare curs cumpărat în AUGUST primești CADOU un voucher de 100 de lei

0

La fiecare curs cumpărat în AUGUST primești CADOU un voucher de 100 de lei.

unnamed

În august, la Fundația Calea Victorieipentru fiecare curs cumpărat, primești un VOUCHER în valoare de 100 de lei. Mai departe, faci cu el ce vrei tu:

  • îl ții numai și numai pentru tine, ca să-ți mai iei un curs, mai târziu;
  • îl faci cadou unei prietene/ unui prieten, ca să veniți împreună la cursuri;
  • îl oferi unui coleg de la job pe care vrei să-l scapi de plictiseală și care te tot întreabă ce faci tu interesant în ultima vreme
  • îl dai părinților, surorii, fratelui sau altei persoane din familie pe care vrei s-o determini să iasă din rutină.

Promoția este valabilă dacă achiți, până în 31 august, taxa întreagă pentru orice curs care începe în luna august sau în perioada 1-15 septembrie. Poți folosi voucherul de 100 de lei ca avans pentru orice curs din august-octombrie. Voucherul nu se cumulează cu alte reduceri sau oferte și se aplică în măsura locurilor disponibile.

Ca să te hotărăști mai ușor, aruncă un ochi pe program:

Săptămâna 7 – 11 August:

Săptămâna 14 – 18 August:

Săptămâna 21 – 25 august

Săptămâna 28 august – 1 septembrie

Înscrieri la contact@victoriei.ro

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.