La fiecare 3 secunde este furat un arbore pentru care natura a muncit 100 de ani.

0

Defrișările, cum le oprim?

La fiecare 3 secunde este furat un arbore pentru care natura a muncit 100 de ani. Cum ne raportăm față de această realitate? Ce avem de făcut pentru combaterea defrișărilor?

Dezbatem aceste aspecte joi, 26 martie 2015, de la orele 18.30, la The Institute Café, Știrbei Vodă 104-106. Participă Institutul pentru Dezvoltare și Inovare, ca inițiator, alături de Rise Project, Uniți Salvăm, WWF, reprezentanți sub acoperire ai Greenpeace, reprezentanți la vedere ai societății civile, România Curată prin Mihai Gotiu, Marius Vintilă ca activist de mediu și Liviu Mihaiu ca moderator.

Prin această dezbatere, inițiatorii își propun să resusciteze mișcarea civică printr-o platformă comună activismului de mediu și să introducă un proiect pilot care să modifice rolul societății civile pe piața decidenților instituționali, ce are ca nume generic „Biroul Civic”.

Inscrie-te la eveniment aici.

11043035_922504327794789_3570893235292731834_n

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează