Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

La Earth Hour, Biciclop aprinde lumina în Green Hours

0

Sâmbătă, 31 martie, ne găsiţi cu bicicletele la târg, in Green Hours, sărbătorind Ora Pamantului, alături de Muzeul Antipa, fotografi, mestesugari,  artişti artizanali şi producători de hrana ecologică.  Ceea ce nu stiti insă, este că la Ora Pamantului ne-am hotarat să facem cat mai multă… lumină folosind energie regenerabilă.

La evenimentul organizat de Asociaţia Ten, surprizele serii, Strida Glow şi instalaţia creată din led-uri Van Moof, vor folosi energia solară depozitată in timpul zilei, pentru a face atmosfera la concertul unplugged al trupei Stonebox. Cele doua momente vor încheia astfel o zi şi o noapte dedicate celui mai mare eveniment din istorie: Ora Pamântului, programat să înceapă la ora 20:30. Mai multe detalii despre cele doua biciclete, găsiţi pe http://www.ciclop.eu/produse/biciclete-noi/biciclete-de-oras-vanmoof/ şi pe http://www.ciclop.eu/produse/biciclete-noi/biciclete-pliabile-strida/

Prezent încă din 2009 în Bucureşti, Biciclop este primul magazin fizic şi online din România dedicat bicicletelor urbane. Biciclop promovează mersul pe bicicletă ca parte din atitudinea urbană, iar bicicleta ca accesoriu permanent, nu doar recreaţional, într-un oraş care să redevină al oamenilor. Printre brandurile de biciclete de oraş reprezentate de Biciclop se numără Gazelle, Strida, VanMoof, Create şi Biomega. Magazinul Biciclop se află în Bucureşti pe strada Povernei nr. 25 şi online la www.ciclop.eu.


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.