La Earth Hour, Biciclop aprinde lumina în Green Hours

0

Sâmbătă, 31 martie, ne găsiţi cu bicicletele la târg, in Green Hours, sărbătorind Ora Pamantului, alături de Muzeul Antipa, fotografi, mestesugari,  artişti artizanali şi producători de hrana ecologică.  Ceea ce nu stiti insă, este că la Ora Pamantului ne-am hotarat să facem cat mai multă… lumină folosind energie regenerabilă.

La evenimentul organizat de Asociaţia Ten, surprizele serii, Strida Glow şi instalaţia creată din led-uri Van Moof, vor folosi energia solară depozitată in timpul zilei, pentru a face atmosfera la concertul unplugged al trupei Stonebox. Cele doua momente vor încheia astfel o zi şi o noapte dedicate celui mai mare eveniment din istorie: Ora Pamântului, programat să înceapă la ora 20:30. Mai multe detalii despre cele doua biciclete, găsiţi pe http://www.ciclop.eu/produse/biciclete-noi/biciclete-de-oras-vanmoof/ şi pe http://www.ciclop.eu/produse/biciclete-noi/biciclete-pliabile-strida/

Prezent încă din 2009 în Bucureşti, Biciclop este primul magazin fizic şi online din România dedicat bicicletelor urbane. Biciclop promovează mersul pe bicicletă ca parte din atitudinea urbană, iar bicicleta ca accesoriu permanent, nu doar recreaţional, într-un oraş care să redevină al oamenilor. Printre brandurile de biciclete de oraş reprezentate de Biciclop se numără Gazelle, Strida, VanMoof, Create şi Biomega. Magazinul Biciclop se află în Bucureşti pe strada Povernei nr. 25 şi online la www.ciclop.eu.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează