Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

La concertul caritabil “Împreună pentru Vlăduţ” s-au adunat peste 65.000 de lei

0

Marți, 29 ianuarie, a avut loc concertul caritabil “Împreună pentru Vlăduţ” la Face Club Bucharest. Gazdă a fost Cătălin Măruţă iar pe scenă au urcat artişti precum Andra, Monica Anghel, Nico, Aurelian Temișan, What’s UP, Adda, Ilinca, Nicole Cherry, Ligia, Edward Sanda, Nicoleta Nucă și Mark Stam. În cadrul concertului a avut loc o licitație la care au participat toți cei prezenți. Obiectul cel mai licitat a fost racheta Simonei Halep care a ajuns la suma de 11.750 de lei, de la un preț de pornire de 1.500 de lei.

Creatorul Alexandru Ciucu, furnizor oficial al Casei Regale a României, pe lângă costumul bărbătesc, licitat cu suma de 3.700 de lei, a pus la bătaie și două cămăși (licitate fiecare cu 500 de lei), în timp ce Grig Chiroiu, actor al serialului Trăsniții, a licitat tricoul Cristinei Neagu pentru suma de 3.000 de lei. Alte obiecte de interes au fost: tabloul pictat de Marian Ionescu (adjudecat cu 1400 de lei), treningul din colecția `86 Duckadam (adjudecat cu 700 de lei), tricoul semnat de naționala de rugby a României (adjudecat cu suma de 2.000 de lei) și ia istorică, licitată de cântăreața Andra care și-a adjudecat-o pentru suma de 4.000 de lei, de la un preț de pornire de 200 de lei.

Totalul sumei adunate s-a ridicat la peste 65.000 de lei (15.000 euro), bani care vor ajunge la Vlăduț care are nevoie urgentă de începerea tratamentului. Pentru cei care nu au putut fi prezenți, pot dona pe pagina GoGetFunding dedicată sau pot trimite  SMS la 8828 cu textul VLADUT, pentru o donație de 2 Euro.

Cine este Vlăduţ?

Este un mic curajos care la doar 6 ani a fost diagnosticat cu Neuroblastom grad IV cu metastaze osoase.

Vlăduţ are nevoie urgent de operaţii şi tratament în străinătate, costurile estimate în această etapă ridicându-se la cel puțin 500.000 de dolari.

Ce înseamnă asta pentru Vlăduţ?

Un drum lung întins pe mai bine de 1 an de zile cu chimioterapie urmată de operaţie, apoi radiologie, transplant de celule stem şi imunoterapie.

Ce înseamnă pentru noi toţi?

Că vom fi alături de Vlăduţ, lupta abia începe şi are nevoie de noi!!
Tratamentul este foarte costisitor, imposibil de acoperit de familie şi trebuie să fie dus până la capăt pentru ca şansa de reuşită să fie mai mare.

Vlăduţ are nevoie de ajutorul tău în lupta asta!

Fii alături de Vlăduţ în lupta lui!

Conturile sunt deschise pe numele mamei:

Circiu Elisabeta Paula

Codul IBAN pentru contul curent deschis in EUR la UniCredit Bank este RO29BACX0000003158410005

Codul IBAN pentru contul curent deschis in RON la UniCredit Bank este RO56BACX0000003158410004

SWIFT code: BACXROBU

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.