Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

La Broaste va avea starturi diferite pentru copii si adulti

0

La competitia de la Caldarusani cursele de copii vor fi separate de celelalte

Cea de a 4-a editie a concursului de ciclism La Broaste, organizata de Riders Club si sustinuta de Bosch, in calitate de partener oficial, se prezinta intr-un format diferit pentru ca toti participantii la curse sa se simta cat mai liberi si fara griji atunci cand gonesc pe cararile padurii.

Astfel, pe 28 mai se vor desfasura in total 37 de curse pe 4 trasee, creionate in zona Sitaru – Caldarusani: Scurt – 17 km, Standard – 23 km si Epic, la care se poate alege cursa de 46 km sau cea de 69 km.

La Broaste_cursa_foto M Furceanu
Participarea la curse se va face in functie de varsta si abilitati, insa pentru a veni in sprijinul riderilor mici si mari, la aceasta editie traseul Scurt, dedicat curselor de familie si agrement, este organizat separat de celelalte din cadrul competitiei. Pe traseul de 17 km vor putea participa copiii cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani, insotiti de adulti, dar si concurentii care au minim 13 ani impliniti si vor sa efectueze o cursa de agrement. Toti cei inscrisi la acest traseu vor lua startul separat, acesta fiind programat pentru ora 09:00, si au la dispozitie 3 ore sa incheie cursele si sa ajunga la Finish.

Riderii inscrisi la celelalte trasee, Standard si Epic, vor putea sa se relaxeze si sa se concentreze la provocarile MTB, fara sa isi faca griji ca vor intalni pe drum concurenti mai mici din cadrul cursei de agrement. Pentru ca toata lumea sa aiba parte de o cursa placuta si echitabila, dar si pentru a evita aglomeratia, starturile se vor da in mai multe valuri incepand cu ora 11:30 pentru traseele cu lungimea de 23 km, 46 km si 69 de km.

Inscrierile in concursul La Broaste sunt deschise online pana miercuri, 25 mai 2016, pe pagina dedicata evenimentului de pe www.ridersclub.ro. Programul concursului La Broaste, din 28 mai, poate fi consultat pe pagina dedicata sau il puteti accesa direct prin click aici.

Va asteptam sa dati curs invitatiei in cursele La Broaste in numar cat mai mare!

***
Program, 28 mai 2016 – La Broaste:

• 07.00: Deschiderea ridicarii pachetelor de concurs, pentru riderii cu resedinta in afara Bucurestiului
• 08.00: Inchiderea ridicarilor de pachete pentru concurentii inscrisi pe traseul Scurt
• 08.45: Sedinta tehnica pentru concurentii inscrisi pe traseul Scurt
• 09.00: Start pentru concurentii inscrisi pe traseul Scurt, 17 km
• 10.00: Inchiderea ridicarilor de pachete
• 11.15: Sedinta tehnica pentru concurentii inscrisi pe traseele Standard, Epic 46 km si Epic 69 km
• 11.30: Start in valuri pentru concurentii inscrisi pe traseele Standard, Epic 46 km si Epic 69 km
• 12.00: Festivitatea de premiere pentru cursele de copii
• 14.30: Timp limita de intrare in ultima tura pentru concurentii inscrisi pe traseele Epic 46 km si Epic 69 km
• 15.00: Timp limita de parcurgere a traseului Standard
• 15.30: Festivitatea de premiere pentru traseele Standard si Epic
• 16.00: Tombola cu premii

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.