La Balul Edelweiss pentru HOSPICE, se va licita o oră de tenis cu Simona Halep

0

Balul Edelweiss pentru HOSPICE Casa Speranței este cel mai longeviv bal caritabil din București. Prima ediție a avut loc în anul 2000, cu scopul de a susține serviciile gratuite de îngrijire paliativă oferite de HOSPICE Casa Speranței, copiilor și adulților cu boli incurabile.

ball hospice
Anul acesta, Simona Halep, jucătoarea de tenis numărul 3 în top WTA, a decis să susțină cauza HOSPICE oferind pentru licitația din cadrul  evenimentului o rachetă de tenis cu autograf și o oră din viața sa – un meci de tenis pe care îl va juca împreună cu câștigătorul licitației. De asemenea, în cadrul evenimentului se vor  licita și alte experiențe exclusiviste, precum cea a unei zile în California, la bordul unui avion de vânătoare ce va executa manevre tactice de luptă.

Balul Edelweiss, ajuns la cea de-a 14-a ediție, va avea loc în data de 15 noiembrie, ora 19.00 la Athenee Palace Hilton. Va fi o ediție specială, deoarece în luna septembrie a acestui an, HOSPICE Casa Speranței a inaugurat noul centru din București, unde anual vor fi îngrijiti  peste 2000 de pacienți. Evenimentul caritabil va avea mai multe momente importante: recepția cu șampanie, cină gourmet, licitații cu și fără strigare, va fi presărat cu momente artistice susținute de artiști cu renume, câștigători ai concursului Românii au Talent și se va încheia cu o petrecere alături de celebra trupă Călin Geambașu.

Prezentatorii ediției din acest an sunt îndrăgiții Corina Caragea și Dragoș Bucurenci. Mai multe informații despre eveniment puteți găsi la edelweissball.hospice.ro.

În fiecare an, peste două sute de invitați participă la bal și alături de ei sunt prezenți personalități, ambasadori, directori executivi și reprezentanți ai unor organizații importante din România.
Fiecare ediție ne ajută să susținem serviciile gratuite de îngrijire paliativă, atât de importante și vitale pentru copiii și adultii cu boli incurabile din București, Brașov, Făgăraș și Zărnești.

Au contribuit la organizarea acestei ediții de bal companiile: Anchor Grup, Fundația Vodafone România, Help Net Farma, Fildas Trading,  EIT  Sucursala Forum Auto, GlaxoSmithKline, GlaxoSmithKline Consumer Healthcare, COCA-COLA HBC, Kaufland, Raiffeisen Bank, Sofmedica, Lowe and Partners și Transgaz.

Parteneri: Cristalex ’94, Tres Recherche, Beautik Haute Parfumerie, CityGrill, Whittard of Chelsea, Musette, Stoica si Asociatii, Sabion, Proestetica, Style and Nature, Renaud Investments, Porphyras, Crier Media Group, Nissa,  Crowne Plaza Hotel, Contessina, Central Park Hotel Sighisoara, Morgano Hipic, Restaurant Tapo, Fizio- life Medica, World Class, Pescariu Sports and Spa, Originalo, Grand Hotel Continental și Delta A.C.M ’93. Partenerii media sunt: ProTV, EuropaFM și Etiquette Magazine.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează