La “Antipa”, în spatele usilor închise: Identificarea taxonomică a păianjenilor

0

 

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” continuă seria întâlnirilor cu specialiştii Muzeului, grupate în cunoscutul ciclu de conferințe La “Antipa”, în spatele usilor închise.

Sâmbătă, 16 Octombrie 2013, începând cu ora 11.00, vă așteptăm, în Sala Multimedia, să participați la conferința intitulată „Identificarea taxonomică a păianjenilor”, susținută de către  Liviu MOSCALIUC, specialistul nostru în grupul araneelor.

afis Identificarea taxonomica a paianjenilor

În cadrul acestei întâlniri, vom încerca să facem cunoștință și poate chiar să ne împrietenim cu păianjenii. Vom vedea modul în care păianjenii sunt alcătuiți și vom afla ce „puteri deosebite” au unii dintre ei. La final, vom afla că fiecare păianjen are un nume și vom discuta despre importanța lor în natură.

Vă invităm la prezentare să descoperiţi o mulțime de lucruri interesante despre păianjeni, grup larg răspândit în natură, nu de puţine ori, pe nedrept urât din cauza puţinelor specii veninoase pe care le include grupul lor sistematic.

Participarea la eveniment se face pe baza biletului de vizitare a Muzeului: elevi şi studenţi – 5 lei, pensionari – 10 lei, adulţi – 20 de lei.

Înscrierea participanţilor se poate face în limita a 70 de locuri la telefon: 021.305.60.31 sau pe e-mail: florentinap@antipa.ro.

Detalii: www.antipa.ro şi pe pagina de Facebook a Muzeului ”Antipa”: www.facebook.com/muzeulantipa .

Informaţii suplimentare despre programele de educație: dr. Aurora Stănescu, e-mail: auroras@antipa.ro.

Sponsori: LeoBurnett, The Geeks, EmailWing, Delaco

Partener științific: DaVinci Learning

Parteneri media: Unitedmedia, Calendar Evenimente, comunicatedepresa.ro, Centruldepresa.ro, Terra Magazin, Doxi, Pipo, BBC Science World, Oraşul Meu, Grădinite.com, Prokid.ro, GoKID.ro, Salut Bucureşti, 7 Pitici, inParc, mamica.ro, MediaIQ, Zeppelin, Revista Ioana, melc-codobelc.ro, agendacopiilor.wordpress.com, EduRomania – Portalul educației din România

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează