Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

KOBAYASHI, DJ REZIDENT BALKANBEATS LONDRA, vine la București

0

Kobayashi, DJ-ul rezident al ramurii londoneze a renumitelor petreceri BalkanBeats, vine la București sâmbătă, 18 octombrie, la Colectiv, într-o ediție specială RE:ACTIV, cu temă balcanică.

Prețul biletului este 15 lei și include ingredientul surpriză al serii, shot-ul APĂ DE FOC. Un shot iute cu aromă de Balcani, care vă va pune în funcțiune toate simțurile, garantat!

DJ KOBAYASHI, rezident BalkanBeats Londra, duce muzica balcanică la un cu totul alt nivel, combinând genul cu fine infuzii de Electro, Swing, Rythm and Blues, Oldies și alte vibrații care condimentează stilul său muzical. Este unul dintre cei mai îndrăgiți DJ ai momentului în Londra. Printre localurile unde mai rezidează se numără și Twisted Gipsy, Magic Garden, Stranger the Paradise, Magic Theater și Passing Clouds.

afis Kobayashi- resident DJ BalkanBeats London- Colectiv

În plus, KOBAYASHI este membru al binecunoscutului grup GIPSY HILL, împreună cu care experimentează constant, îmbinând muzica balcanică cu influențe din surf-rock-ul mediteranean, muzica arabă si evreiască, beat-uri și bași pronunțați. În plus, are strânse colaborari cu artiști mari precum Balkan Beat Box sau Al Jawala.

http://www.djkobayashi.com/

https://soundcloud.com/dj-kobayashi

Peste toate astea mai venim și noi, să turnăm puțină APĂ DE FOC! Așa se numește shot-ul – inclus in prețul biletului – cu care vă așteptăm la Colectiv.

Pe scenă vor mai urca: MATZE, INTRINSEC și LEO

MATZE (Cristian Stanciu): muzica Matze înseamnă să treci, după chef, prin electronic spre experimental eclectic condimentat cu voci și atmosfere românești din sfârșitul secolului trecut și începutul mileniului. “Încerc sa îmbrac electronic subiecte din social și politic, care de obicei te fac să schimbi postul, să combin electronic experimental cu folclor românesc pur și virgin”. Numit de presă ‘pionier’ al electronicii românești, Cristian Stanciu este cunoscut pentru proiectele Pericol, Zona Liberă, Shukar Collective, NSK (Natural Soft Killers), Aievea, Blanoz Distruzos.
http://www.facebook.com/crimatze.ro

https://www.youtube.com/watch?v=qlN9RnYy8pE

LEO: Leo este gazda serilor RE:ACTIV de la Colectiv, oaza muzicală cu responsabilitate estetică. Îndragit pentru colajele sale muzicale, Leo dă drumul alternativului din lesă și îl lasă să dicteze, așa cum este corect, petreceri cu gust și bun simț muzical. Prin alternativ sperăm că nu ințelegeți altceva decat preaiubitele indie, electro (aici poți să mai adaugi tu) și celelalte genuri ce merită un dans cinstit!

INTRINSEC: Ieșit recent din undergroundul muzicii electronice românești, Intrinsec e un hibrid muzical prin excelență, o formă fluidă care orbitează între breaks, dub, chillout, techno și rock alternativ, totul interpretat live cu ajutorul unui setup eclectic de instrumente digitale și clasice.  Printre colaborările notabile ale proiectului se numără albumul de studio Intrinsec Gladness, conceput și realizat împreună cu producătorul britanic Gladbeast în 2013 și apariția pe albumul Dvorak Remixed produs de  Institul Ceh din București.

intrinsec.bandcamp.com

soundcloud.com/Intrinsec

Evenimentul este primul din seria de evenimente pe care ne propunem să le organizăm sub egida BALKANOTRON, un proiect special la care lucrăm de zor și despre care o să vă spunem mai multe cât de curand. Urechile ciulite, vine!

ORGANIZATOR: ASOCIATIA CULTURALA DU-NE

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.