Kinderbazar Icoanei- Ioanid în București / 6 aprilie 2024

0

Kinderbazar Icoanei- Ioanid (târg de haine, jucării, jocuri, cărți și cărucioare second-hand) este un eveniment organizat de Grupul de Inițiativă Civică Icoanei-Ioanid (București).

Un târg de haine, jucării și cărucioare, toate de calitate, unice – ”pre-loved” cum se zice acum -pentru copii.

Nu te lovește poate în moalele capului nicicând ideea de economie circulară așa cum te lovește când ai copil mic. Atâtea haine, atâtea lucruri, așa puțin folosite, atâtea cadouri ce nu ies niciodată din dulap. Vrem să le dăm o nouă viață cât mai repede, pe brațele sau în brațele altor copii. Pe DISCUSSIONS in event poti vedea poze cu ce vom vinde pe 6 aprilie! Punem zilnic produse noi!

Sursa: aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.