Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

KIDO SUMMER DAY / 13 iulie 2014

0

Centrul Helen Doron English 4 participa duminica, 13.07.2014, la evenimentul KIDO SUMMER DAY, in parcul Herastrau pe Pajistea Pescarus.

Daca nu pleci nicaieri in acest weekend vino cu cel mic la Atelierul de limba engleza ENGLISH SUMMER TIME sustinut de centrul nostru in colaborare cu Gradinita si afterschool Kidolino!

Programul se imparte in mai multe lectii demo de limba engleza pentru copii:

“English karaoke, Kangi Club” – karaoke cu cantece pentru copii in limba engleza.

“English Demo Lesson”  – prezentare interactiva, impreuna cu copiii, a unei lectii in limba engleza, de catre profesori special pregatiti pentru predarea limbii engleze prin metode nonformale.

KIDOLINO-SUMMER-DAY

Pe parcursul celor 2 ore, intre aceste activitati, copiii vor putea urmari episoade din cursurile noastre  “Fun with Flupe”, “More Fun with Flupe” si vor asculta cantecele din cursurile in limba engleza.

Pe tot parcursul zilei se vor desfasura activitati distractive si totodata educative ca: Atelier de Reciclare creativa, Atelier de creatie vestimentara din materiale reciclabile, Atelier de pictura pe tricouri.

Se va oferi si premiul pentru cel mai creativ si colorat tricou, realizat in cadrul Atelierului de pictura pe tricouri, va fi o tableta grafica Wacom oferita de MGT Educational.

Participarea este GRATIS, doar pe baza de inscriere: nume, prenume, adresa de email si varsta prichindelului.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.