Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

“Keeping the love you find!”  De la iubirea romantica la iubirea matura

0

Sambata 13 februarie Next I Level vine cu prima propunere de workshop din acest an pentru tema “Keeping the Love you find” – de la iubirea romantica la iubirea matura – unde identificam raspunsuri despre cum pastram iubirea pe care ne-o dorim.

Destinat prioritar cuplurilor si persoanelor aflate intr-o relatie care doresc sa cladeasca ori sa consolideze si improspateze o relatie in mod constient pe o baza emotionala sigura.

maini soti cu ancore pixabay

Cand: 10-12:30h

Unde: Edelweiss Center – Ateneu, zona Piata Romana. Str Anastase Simu nr 2, et 3

Coordonator: Calin Saftoiu, consilier dezvoltare personala si culturala Next I Level

Ce e unic: intotdeauna Next I Level creaza experiente inspirationale de cunoastere introducand insertii de elemente cultural-stiintifice specifice subiectului!

Investitie: 200 ron (redus de la 252 ron) pentru primele workshops Next I Level din Bucuresti.

Plus de dinamica: 12:30-13h, 30 minute suplimentare workshopului  – de miscare tonifianta si lejera coordonata de partenerul Edelweiss pentru un week-end vitalizant

Bonus 1: o sesiune individuala online gratuita de consiliere si dezvoltare culturala cu coordonatorul atelierului Next I Level! Aceasta se va desfasura la o data ulterioara atelierului, agreata de comun acord.

Bonus 2: la alegere, prezenta gratuita la o sedinta de grup de miscare: dans de societate, dance aerobic sau tango argentinian la Edelweiss Center – Dance Studio. Alegerea datei se face cu reprezentantul partener Edelweiss-Ateneu.

Keeping the Love you find!

Idealul nostru romantic este foarte dificil de implinit!

LOGO Next I Level 7 dec (1)

Asteptarile noastre privind persoana alaturi de care dorim sa ne petrecem viata sunt multiple si uneori nerealiste…

… vrem ca aceasta persoana sa ne satisfaca intr-o maniera ireprosabila o avalansa de nevoi: sa fie cel mai bun iubit/cea mai buna iubita, cel mai bun prieten/cea mai buna prietena, cel mai bun parinte pentru copilul nostru, un confident de incredere, un tovaras emotional, un egal intelectual si multe altele…

… iar noi sa fim unici si de neinlocuit pentru aceasta persoana 🙂

Pornind de la premise atat de complicate, cum putem gasi iubirea pe care ne-o dorim? Si mai important, daca o gasim, cum putem sa o pastram?

Veti descoperi impreuna ce spun ultimele cercetari in domeniul Psihologiei si al Neurostiintelor.

Ce vei obtine?

Aducand claritate asupra resorturilor tale inconstiente de relationare, vei obtine:

  • o imagine mai completa a Identitatii tale: iti vei intelege “obiceiurile” relationale si nevoile de dezvoltare
  • vei afla despre, constientiza si punctual chiar imbunatati abilitatile de a gestiona intr-o maniera sanatoasa si eficienta momentele de tensiune din cuplu, problemele de comunicare, tiparele toxice de interactiune
  • vei intelege de ce apare lupta pentru putere in viata de cuplu si cum poate fi depasita aceasta etapa
  • vei afla care sunt cei „4 calareti ai apocalipsei” cand vine vorba de viata in doi si cum te poti proteja de ei

Workhop-ul va fi orientat inspre situatiile reale de viata cu care se confruta participantii.

Autenticitatea, securitatea emotionala si creativitatea vor fi cuvintele cheie, eliminand exercitiile si scenariile sterile.

Prin Next I Level puteti accesa servicii de consiliere si conexe gestionate de profesionisti talentati, inovativi si cu o cunoastere culturala extinsa, pentru a beneficia de experiente transformatoare care sa va inspire si transmita instrumentele de reflectie si cunoastere prin care sa va traiti viata luand decizii conectati la cea mai buna parte din voi.

Calin Saftoiu, consilier Next I Level are experienta de practica privata in consiliere si coordonare ateliere. A ocupat un rol de management intr-o organizatie internationala non-profit si de asemenea a co-fondat si conduce in continuare o asociatie ce implementeaza proiecte social-educationale in Timisoara. Este casatorit de 8 ani si are doi copii.

Prezenta la acest workshop initial pentru cupluri va putea de asemenea constitui o baza pentru cei care ulterior vor dori sa participe la atelierele extinse pe care Next I Level le propune pentru o viata implinita si cu sens in viata de cuplu. 

Numarul de locuri este limitat si se ocupa in ordinea confirmarilor. Pentru intrebari suplimentare si confirmari, ne puteti contacta la 0745 042 915 si pe adresa anca.ghinea@nextilevel.com .

Detalii plata: Ghinea Anca-Elisabeta PFA, Reg.Com. F40/2154/22.05.2014, CIF: 33198614,  IBAN RO88INGB0000999904701014 , Banca ING BANK NV.

Dupa efectuarea platii va rugam sa o confirmati pe mail pentru securizarea imediata a  locului! 

Next I Level isi rezerva dreptul de a refuza solicitari de participare evaluate ca incompatibile cu natura conceptului evenimentului ori a standardelor de conduita ale publicului vizat pentru eveniment.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.