Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Kaufland organizeaza cel de-al 19-lea „Târg de bunătăți românești” în București

0

De mâine începe o nouă ediție a „Târgului de bunătăți românești” în București.

În acest weekend, de vineri și până duminică (16 – 18 iunie), în București va avea loc o nouă ediție a „Târgului de bunătăți românești”, care se va desfășura în parcarea magazinului Kaufland din cartierul Apărătorii Patriei, șos. Olteniței nr. 388, sectorul 4.

Targ de bunatati romanesti_parcare Kaufland

La târg, zeci de producători români vor aștepta bucureștenii cu o gamă variată de produse 100% făcute în țara noastră – de la specialități tradiționale și până la alimente de bază.

Târgul va fi deschis de la ora 9:00 și până la ora 18:00, în fiecare zi din acest weekend, iar vizitatorii se vor putea bucura de preparate românești, direct de la fermieri, precum:

  • Dulciuri de casă
  • Dulciuri fără zahăr
  • Dulcețuri și gemuri după rețete tradiționale
  • Siropuri naturale
  • Preparate savuroase din carne, mezeluri
  • Miere și produse apicole
  • Lavandă bio și decorațiuni din lavandă
  • Obiecte și decorațiuni artizanale
  • Costume populare
  • Produse din piele

Prin această serie de târguri, Kaufland susține producătorii locali să își aducă produsele mai aproape de români, oferindu-le în mod gratuit spațiul de vânzare și logistica necesară. Până în prezent, Kaufland a organizat 18 Târguri de bunătăți românești în întreaga țară și a sprijinit zeci de mici producători locali și regionali să își comercializeze produsele astfel.

Despre Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.250 de magazine în șapte țări și o rețea de 115 magazine în România. Kaufland România este de cinci ani consecutiv centrul comercial cu cea mai mare încredere la secțiunea Categoria locală, potrivit studiului Trusted Brands al Reader’s Digest. Strategia noastră are ca scop îndeplinirea dorinţele clienților cu accent pe garanţiile şi serviciile noastre, varietate, un nivel ridicat de calitate şi, bineînţeles, preţuri atractive. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.kaufland.ro.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.