Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Kamiya Therapy eveniment aniversar 5 ani, miercuri, 27 iulie, ora 19:00 @Ceainăria La un Ceai

0

Vrei să afli cele mai bine păzite secrete ale sănătății și fumuseții?

Kamiya Therapy – la 5 ani de la aniversare împreună cu Siberian Health România vă invită să petreceți o seară reconfortantă, plină de surprize, cadouri, informații noi, într-o atmosferă plăcută, cu un ceai aromat. Combinarea produselor naturiste și terapiile complementare, oferă corpului și minții o relaxare de nedescris.

kamya

KAMIYA THERAPY este un concept născut în 2011 din dragostea pentru oameni și dorința de a oferi intimitatea, relaxarea, buna dispoziție și răsfățul, într-o lume agitată și plină de stres.

Mai mult decât atât, centrul nostru are colaboratori din domeniul vast al terapiilor complementare și poți să beneficiezi,printr-o programare, de consultație profesională în diverse arii precum nutritive holistica, psihoterapie, reiki, tehnica cranio sacrală, yumeiho,astrologie, etc.

Ai parte de seri special dedicate doamnelor, unde înveți să te machiezi, să fii cochetă și să îți recapeți încrederea în propria ta feminitate, într-o lume alertă și plină de provocări pe care zilnic trebuie să le trecem cu bine, punând pe același plan ca și importanță și cariera, dar și viața personală.

Procedurile noastre moderne te vor ajuta să îți remodelezi trupul, primind consilierea de care ai nevoie în privința terapiilor și a alimentației, să îți recapeți fermitatea și prospețimea tenului, cu o gamă foarte largă de combinații de tratamente și proceduri faciale clasice și moderne.
Iar masajul și celelalte terapii spa îți vor reda echilibrul dintre minte, trup și suflet, încarcându-te de energie pozitivă.

Participarea este GRATUITA!

Parteneri Media: Concerte-azi.ro, Urban.ro, Inoras.ro, Sapte Seri, Subversiv.info, 100 locuri din Bucuresti, Zile și Nopți, Coțofana urbană, Anyplace.ro, Bookblog.ro, Feeder.ro, IQool, Teen Press, Umblat.ro, România Pozitivă, Mama pe Toc, Ro Events, Asociatia Culturala Sarang Hanguk, Happy Channel

Event Facebook: https://www.facebook.com/events/306073503061344/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.