Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Jurjak-Women’s Spring Collection

0

Jurjak prezintă Women’s Spring Collection, o serie de foto-colaje digitale dedicate iubitorilor de primăvară și consumatorilor de artă si fashion, miercuri, 10 aprilie începând cu orele 19:30 la Qreator by IQOS (Blvd. Aviatorilor 8A Bucuresti).

In deschiderea evenimentului va încălzi atmosfera Ana Coman cu un recital electro acustic alaturi de: Dan Minel Stoica- pian și Daniel Olteanu- tobe,apoi Gilda Comârzan ne va încânta urechile cu o serie de muzici cântate de femei pentru femei.

(dj set)

Parteneri: Qreator by IQOS / RADIO GUERRILLA / Sava Ionut / Marius Musat / Crama Rotenberg /

*Evenimentul se adresează exclusiv persoanelor cu vârsta minimă de 18 ani.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.