Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Judith State, actrița din Sieranevada, va deschide noul sezon Round Table România

0

Judith State va fi prima invitată a Valentinei Sandu – Dediu în debutul noului sezon Round Table România, joi, 9 februarie, de la ora 17:00. Evenimentul se va desfășura în Studioul de Operă și Multimedia al Universității Naționale de Muzică (Str. Știrbei Vodă nr. 33).

Cunoscută publicului larg prin rolul Sandrei din „Sieranevada” (r. Cristi Puiu), film selectat pentru Palme d’Or în anul 2016, Judith State este unul dintre cei mai activi coregrafi români. Însă puțini știu că primul flash-mob de amploare din România a fost inițiat de Judith State, când peste 200 de oameni au dansat în centrul Capitalei pentru a-i aduce un omagiu lui Michael Jackson.

afis

Încă de la debutul proiectului, în toamna anului 2015, deschiderea fiecărui sezon Round Table a fost dedicată promovării dansului contemporan, prin prezența coregrafilor Răzvan Mazilu (Sezonul 1), Cosmin Manolescu (Sezonul 2), Vava Ștefănescu (Sezonul 3), completând tradiția prin ediția de joi dedicată lui Judith State.

Inițiat de UCIMR, proiectul însumează până în prezent 26 de evenimente, cu zeci de mii de vizualizări pe internet. Începând cu acest sezon, Round Table se va desfășura după un format itinerant, cu ediții în București, Brașov, Sibiu și Târgu-Mureș, nelipsind intermediile artistice live. Cu acest prilej, organizatorii au completat numele proiectului, devenind Round Table România. Printre invitații Sezonului 4 se numără Luiza Zan, Dan Perjovschi, Horia Mihail și Tiberiu Soare.

„Programul Round Table România urmărește, și în acest sezon, promovarea artiștilor români ce s-au făcut remarcați pe scenele internaționale, printr-un efort de redobândire a unei mentalități frumoase: aceea de a ne revalorifica elitele actuale românești.” Valentina Sandu – Dediu

La evenimentul de deschidere, intrarea va fi liberă, prin solicitarea invitației la adresa round.table.bucuresti@gmail.com
Toate cele 8 ediții ale Sezonului 4 vor fi transmise în direct pe EnjoyTV.ro, în fiecare joi.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.