Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Jucăriile IKEA vă invită să le vizitați la Muzeul Antipa în weekend-ul prelungit

0

Weekend-ul acesta, prichindeii care vizitează muzeul Antipa vor face cunoștință și cu noile jucării de pluș din magazinul IKEA. Lilieci, unicorni, sconcși, monștri, dinozauri, tigri și personaje cu forme dintre cele mai ciudate îi așteaptă pe vizitatori în holul de la intrarea în Muzeul Național de Istorie Naturală. De data aceasta, designerii jucăriilor nu vin din Suedia, ci sunt zece copii cu multă imaginație din toată lumea.

În Campania Jucăriilor de Pluș de anul acesta vorbim despre copii și mai ales despre puterea lor de a ajuta alți copii. Fiecare jucărie cumpărată înseamnă un pas în plus pentru susținerea celor mai vulnerabili oameni din lume: copiii din zone defavorizate care nu au acces la educație.

Jucariile de Plus IKEA la Antipa

Și pentru că multe dintre jucării sunt inspirate de animăluțe, inclusiv dinozauri, ce loc putea fi mai potrivit decât Muzeul Antipa pentru a le aduce la viață?

În această colecție se află și jucăria lui Albert, un băiețel de 8 ani din România. Desenul lui, un liliac zâmbitor cu aripile întoarse, a devenit o jucărie și se află acum în magazinele IKEA din toată lumea.

Vă așteptăm la Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa până pe 7 decembrie pentru a face cunoștință cu desenele și jucăriile copiilor într-un loc plin de inspirație.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.