Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Jucăm pentru soiul de intimitate pe care-o creăm cu publicul

0

Interviu cu TEATRUL PENTRU PUTINI, trupa inscrisa in concursul Festivalului Teatrelor de Buzunar

—–

Cine sunteti? Cum ati inceput sa faceti „teatru de buzunar”?

Suntem “Teatrul Pentru Putini”, Adriana Bordeanu, o tanara actrita 🙂 si am inceput la propunerea doamnei Liana Ceterchi.

De ce ati ales aceasta forma de teatru?

La inceput a fost entuziasm. Urma sa joc in podul copilariei doamnei Ceterchi. Apoi din curiozitate. Ma intrebam constant cum va fi sa joc intr-o mansarda cu 15, 20 de oameni. Am jucat si cu 5. Si a fost minunat. Si acum pentru ca se formeaza o alta relatie intre actor si public, cand esti la 1 metru de ei si ei de tine. E un soi de intimitate, pe care altfel nu ai cum sa-l experimentezi.

Cine este publicul vostru? Cui va adresati?

Ne adresam tuturor celor care vor sa experimenteze acel soi de intimitate despre care va vorbeam. In principiu, tuturor iubitorilor de teatru.

Cum ati caracteriza in cateva cuvinte teatrul din Romania?

Uneori surprinzator de frumos si pur, iar alteori, doar surprinzator, alteori greoi si fara viata. Dar eu prefer sa ma gandesc la momentele frumoase.

Un vis despre Romania?

Imi doresc mult sa vad din ce in ce mai multe biciclete pe strada si sa putem circula in siguranta 🙂

Daca Romania este o piesa de teatru, caracterizati-o in cateva cuvinte.

As numi-o „La limita dintre bine si rau” si cred ca ar fi un basm urbanizat cu mult sarcasm.

 

Multumim!

Interviurile RomaniaPozitiva, iunie 2012

———

DESPRE TEATRUL PENTRU PUTINI

TEATRUL PENTRU PUTINI va pune in scena in cadrul Festivalului Teatrelor de Buzunar spectacolul “Infanta” de Saviana Stanescu, marti, 12 iunie, de la ora 20:00, la Teatrul Foarte Mic.

 

DESPRE FESTIVALUL TEATRELOR DE BUZUNAR

Prima editie a Festivalului Teatrelor de Buzunar aduna in perioada 11-17 iunie peste 20 de trupe independente de teatru, care pun in scena zeci de spectacole de teatru clasic, interactiv, stradal, atelier, teatru-magie si pentru copii, in locatii consacrate si neconventionale din Bucuresti.

Consulta programul complet al festivalului aici.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.