„Jos Textila, întoarce fila”, târg de carte cu intrare liberă la Readers Cafe

0

Rotaract Triumph București și partenerii săi, World Vision România, Asociația Deschide Inima și Comunitatea „Citesc, deci sunt sexy!” organizează sâmbătă, 11 mai, începând cu ora 12:00, un târg de carte cu intrare liberă la Readers Cafe în București, în sprijinul unor copii si tineri cu dizabilități fizice sau aflați într-o situație materială precară.

rotaract

Evenimentul face parte din cadrul proiectului „Jos Textila, întoarce fila” prin care organizatorii își propun să promoveze lectura și să susțină în același timp o cauză socială.

În schimbul unei cărți / reviste la alegere, vizitatorii târgului vor putea face donații în haine și accesorii, în special adecvate pentru copii și adolescenți cu vârsta între 14 și 20 de ani, beneficiari ai Asociației Deschide Inima si World Vision România. Cărțile și revistele provin din sponsorizări de la susținătorii proiectului „Jos Textila, întoarce fila” printre care Fischer, Polirom, bookcity.ro, Editura 3, Revista de Povestiri, Decât o Revistă, Tataia, Agenția de Vise. Cărțile și revistele rămase vor fi donate pentru Campania World Vision România „Cu o carte schimbă o viață”, proiect de dotare a bibliotecilor din comunități rurale din România.

Pentru detalii, urmăriți-ne pe Facebook, pe pagina Rotaract Triumph București

Despre noi:
Rotaract Triumph face parte din rețeaua cluburilor Rotaract, care reprezintă aripa tânără a Rotary International, din care fac parte tineri cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani. Misiunea Rotaract este aceea de a dezvolta leadership-ul și cetățenia responsabilă prin serviciul în folosul comunității.

World Vision România este o organizație creștină, care desfasoară programe de intervenție umanitară de urgență, dezvoltare și advocacy. Organizația noastra este concentrată asupra muncii cu copiii, familiile și comunitățile, în scopul depășirii sărăciei și nedreptății.

Asociația Deschide Inima este o organizație nonprofit, care are dret scop promovarea în formele cele mai potrivite şi mai eficiente, principiile morale de muncă şi viaţă şi de a naşte noi valori spirituale. În 2012 Asociaţia Deschide Inima a încheiat un parteneriat cu Fundaţia ProPrietenia Arad şi Friendship Fundation UK, ce are ca scop promovarea acţiunilor de prevenire a traficului de persoane.

Jos Textila, Intoarce Fila primavara

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează