„Jos Textila, întoarce fila”, târg de carte cu intrare liberă la InSpayer

0

Proiectul “Jos Textila, Întoarce Fila” a ajuns la cea de-a V-a ediție!

Sâmbătă, 8 Noiembrie, începând cu ora 12:00, sunteți așteptați la InSpayer, pe strada Batiștei nr.24 (București) să donați hainele de care nu mai aveți nevoie. În schimbul donației primiţi o carte la alegere.

Scopul proiectului este de a schimba superficialul pe cultural. Proiectul își propune promovarea în mod neconvențional a cititului și strângerea de haine pentru cauze sociale. În schimbul oricărei donaţii de haine, indiferent de cantitate, fiecare persoană va putea alege una dintre cărţile oferite de organizatori în parteneriat cu multiple edituri din București. În cadrul evenimentului vor mai participa ca parteneri Bookletta, Greenitiative, Cvartetul Capriccio și Institutul Polonez.

Cauza socială a acestei ediții este comunitatea de familii evacuate din Bucureşti, de pe strada Vulturilor.  Alocarea către familii a hainelor strânse în cadrul evenimentului se va face cu sprijinul Asociaţiei Carusel.

1911947_786876381371882_8042248869615015560_o

Pentru detalii, urmăriți-ne pe Facebook, pe pagina Rotaract Triumph București sau contactați-ne direct la: Alexandra Ciobotaru, Rotaract Triumph la email: alexandra.ciobotaru(at)rotaract.ro

Despre noi:

Rotaract Triumph face parte din rețeaua cluburilor Rotaract, care reprezintă aripa tânără a Rotary International, din care fac parte tineri cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani. Misiunea Rotaract este aceea de a dezvolta leadership-ul și cetățenia responsabilă prin serviciul în folosul comunității.( rotaracttriumph.ro)

Misiunea Asociaţiei Carusel este crearea unui mediu social activ, proactiv şi reactiv în vederea promovării şi apărării drepturilor şi libertăţilor omului. (carusel.org)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează