Jos Textila, Întoarce Fila, Târg de carte unde primești o carte în schimbul donației de haine pentru oameni defavorizați

1

Târg de carte unde primești o carte în schimbul donației de haine pentru oameni defavorizați.

„Jos Textila, întoarce fila- Haine cu povești” este un proiect Rotaract Triumph București ce promovează lectura printr-un mod neconvențional. Proiectul, aflat la cea de-a VI-a ediție, urmărește încurajarea valorilor culturale prin intermediul cititului, dar și ajutorarea comunității prin colectarea de haine pentru persoanele defavorizate.

Afis_JTIF_EditiaVI

Evenimentul se va desfășura și de această dată sub forma unui târg unde se vor dona haine în schimbul unei cărți. Conceptul este acela de a schimba un lucru superficial pe unul cu valoare culturală astfel încât valoarea cititului să crească în rândul comunității noastre. Vizitatorii vor putea răsfoi cărțile expuse și vor primi recomandări din partea organizatorilor pentru ca, în final, să își aleaga cartea preferată.

Hainele strânse în cadrul evenimentului vor fi donate fundației „Mara’s Angels” cu scopul de a ajuta copii din centrele de plasament din capitală.

Vă așteptăm sâmbătă, 20 iunie, între orele 12:00 – 18:00 pe terasa LOKAL, strada Mihai Eminescu, nr. 57, București. Pentru mai multe detalii, vă invităm pe pagina evenimentului:

https://www.facebook.com/events/414863958697766/

Despre noi:

Rotaract Triumph face parte din rețeaua cluburilor Rotaract care reprezintă aripa tânără a Rotary International, din care fac parte tineri cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani. Misiunea Rotaract este aceea de a dezvolta leadership-ul și cetățenia responsabilă prin serviciul în folosul comunității.

www.rotaracttriumph.ro / www.facebook.com/rotaracttriumph.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

  1. avatar

    Se pot aduce si hainute mici, pentru bebelusi? (de la 6 luni incolo). Multumesc.

Comentează