Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

JOIN THE INNOVATOR’S TRIBE LA DESIGN THINKING FORUM 2018!

0

In urma succesului inregistrat de editia pilot a conferintei ‘Design Thinking Forum’ de anul trecut, Marketing Inisders Group impreuna cu Design Thinking Society revin in forta pentru editia a doua a evenimentului, cu un nou line-up si noi provocari.

Editia trecuta ‘Design Thinking Forum’ a fost sold out cu o luna inainte de data evenimentului, reunind peste 200 de reprezentanti din mediul de afaceri cat mai divers: de la startupuri la corporatii, experti, founders si CEOs laolalta.

In acest an ne propunem sa depasim statutul de buzz-word al metodei Design Thinking, indreptandu-ne catre povesti reale, care reflecta corect experienta, reusind astfel sa impartasim si sa invatam din rezultatele obtinute cu Design Thinking.

Am invitat pe scena cativa dintre pionierii metodei in Romania, leaderi curajosi care au imbratisat designul pentru a inova, a transforma sau a gasi solutii la probleme complicate. Speram ca povestile lor sa ii inspire si pe altii catre actiune, catre a provoca status-quo-ul, pentru a construi o lume mai buna pentru clientii si angajatii lor, cat si pentru societatea care ii inconjoara.

Design Thinking Forum 2018 aduce pe scena 12 speakeri de la companii de renume din mediul de afaceri romanesc si international, companii precum Carrefour, Orange, NN Romania, Allianz-Tiriac, Fjord/Accenture Interactive, Holcim, proband astfel versatilitatea metodei si gradul ei de absorbtie si aplicare in mediul organizational.

Conferinta va avea loc la Bucuresti, pe data de 20 septembrie 2018, in cadrul Biavati Events Floreasca, cu suportul Orange Romania (Platinum Partner), Carrefour Romania (Silver Partner), Allianz Tiriac (Silver Partner) si Tananana (Broadcast Partner).

Partenerii media care ne stau alaturi anul acesta pentru a promova aceasta initiativa sunt: The Institute, Designist, Alist Magazine, Romania Pozitiva, NRCC – Netherlands-Romanian Chamber of Commerce, Zelist, Revista Cariere, Contact Center Magazine, Impact Hub , Maastricht School of Management si Editura Publica.

‘Design Thinking Forum 2018’ este organizat de Marketing Insiders Group impreuna cu Design Thinking Society.

Pentru inscrieri la eveniment: http://www.conference-arena.com/design-thinking-forum

Pentru a urmari evenimentul pe facebook: https://www.facebook.com/designthinkingforum/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.