JOB: Program Manager @ Impact Hub

0

Ești o persoană riguroasă și organizată, cu un mindset de creștere și o abordare hands-on pe care vrei s-o pui la contribuție într-o echipă a cărei misiune este să aducă impact pozitiv în societate? Atunci te vrem alături de noi în cadrul echipei de programe pentru antreprenori!

Sursa: aici.

Suntem în căutarea a 2 Program Manageri care să ne ajute în misiunea noastră de a susține antreprenorii și inovatorii să intre pe piață și să-și crească businessurile și ideile în mod sustenabil. Te vei ocupa de dezvoltarea și implementarea programelor care oferă training, mentorat și acces la finanțare pentru antreprenori și inovatori și vei fi punctul de legătură cu o întreagă rețea de aliați din comunitatea extinsă Impact Hub.

Dacă îți plac provocările și îți dorești să lucrezi într-o echipă în care munca ta îți aduce satisfacție și e apreciată la adevărata valoare, te invităm să citești descrierea jobului disponibilă pe site (https://www.impacthub.ro/recrutare/) și să ne trimiți CV-ul tău, alături de o scurtă scrisoare de motivație la adresa jobs@impacthub.ro. De-abia așteptăm să ne cunoaștem!

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este spațiul dinamic în care profesioniști și antreprenori lucrează pentru dezvoltarea proiectelor și inițiativelor de business. Încă din 2012, Impact Hub Bucharest este primul spațiu de coworking din România, cu o comunitate de peste 3.000 de membri în București, iar la nivel global organizația este prezentă în peste 100 de locații din peste 50 de țări. Misiunea Impact Hub Bucharest este de a susține ecosistemul antreprenorial oferind programe de accelerare a startup-urilor și finanțare directă, precum și cea mai mare platformă online de educație antreprenorială.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.