Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

JOB: Operations Coordinator @ Teach For Romania

0

Experimentează cultura organizațională orientată spre excelență și învățare continuă din cadrul Teach for Romania!

site5

Alătură-te departamentului care are în grijă experiența echipei și a participanților la evenimentele Teach for Romania! Căutăm o persoană organizată, adaptabilă, orientată spre rezultate și cu capacitate de a construi relații.

Dacă îți dorești să îți dezvolți abilități de organizare evenimente și lucru cu furnizori, te așteptăm în echipa noastră.

Cerințe:

– Studii universitare

– Experiență profesională de min. 2 ani sau experiența relevantă de voluntariat (implementare proiecte, organizare evenimente)

– Carnet de conducere cat. B – de preferat

VEZI DETALII ȘI APLICĂ PÂNĂ ÎN 12 SEPTEMBRIE!

Despre autor

avatar

Teach for Romania este o organizație non-profit care activează din 2014 și care a adus un sistem de performanță în educația din sistemul public din România. Pentru împlinirea viziunii, educație de calitate pentru toți copiii din România, organizația atrage și pregătește oameni motivați de a deveni agenți de transformare în sistemul educațional românesc, din rolurile de profesori și învățători, pentru copiii din medii vulnerabile. În cei doi ani de predare ca profesor sau învățător sprijinit de Teach for Romania, participanții au parte de programe de pregătire și training din partea unor profesioniști în pedagogie și leadership, dar și acces la cea mai mare comunitate globală în educație și leadership – Teach for All. La finalul celor doi ani, absolvenții programului sunt încurajați să continue schimbarea începută în școală prin inițiative cu impact în societate, de antreprenoriat, educație, politici publice și media. În momentul de față, în anul școlar 2019-2020, 135 de cadre didactice (80 de participanți în program și 55 Alumni în școli publice) care predau în 108 școli, unde lucrează cu aproximativ 10.000 de copii din 17 județe. Mai multe despre Teach for Romania găsiți aici: www.teachforromania.org.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.