JOB: Operations Coordinator @ Teach For Romania

0

Experimentează cultura organizațională orientată spre excelență și învățare continuă din cadrul Teach for Romania!

site5

Alătură-te departamentului care are în grijă experiența echipei și a participanților la evenimentele Teach for Romania! Căutăm o persoană organizată, adaptabilă, orientată spre rezultate și cu capacitate de a construi relații.

Dacă îți dorești să îți dezvolți abilități de organizare evenimente și lucru cu furnizori, te așteptăm în echipa noastră.

Cerințe:

– Studii universitare

– Experiență profesională de min. 2 ani sau experiența relevantă de voluntariat (implementare proiecte, organizare evenimente)

– Carnet de conducere cat. B – de preferat

VEZI DETALII ȘI APLICĂ PÂNĂ ÎN 12 SEPTEMBRIE!

Despre autor

avatar

Teach for Romania exista pentru a transforma sistemul educational romanesc. In acest scop, recruteaza tineri exceptionali, ii pregateste ca profesori si ii plaseaza in scolile cu provocari, cu viziunea de a oferi optiuni de viata prin educatie de calitate fiecarui copil din Romania, indiferent de situatia sociala. Mai multe informatii pot fi urmarite in video-ul de 2 minute de mai jos: https://www.youtube.com/watch?v=swCWF6quVdc Teach for Romania face parte din reteaua Teach for All. Pana acum a pregatit 37 de profesori si i-a plasat in 33 de scoli cu provocari din peste 11 judete. Din septembrie 2016, 60 de profesori vor fi activi la catedra.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.