Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

JOB: Operations Coordinator @ Teach For Romania

0

Experimentează cultura organizațională orientată spre excelență și învățare continuă din cadrul Teach for Romania!

site5

Alătură-te departamentului care are în grijă experiența echipei și a participanților la evenimentele Teach for Romania! Căutăm o persoană organizată, adaptabilă, orientată spre rezultate și cu capacitate de a construi relații.

Dacă îți dorești să îți dezvolți abilități de organizare evenimente și lucru cu furnizori, te așteptăm în echipa noastră.

Cerințe:

– Studii universitare

– Experiență profesională de min. 2 ani sau experiența relevantă de voluntariat (implementare proiecte, organizare evenimente)

– Carnet de conducere cat. B – de preferat

VEZI DETALII ȘI APLICĂ PÂNĂ ÎN 12 SEPTEMBRIE!

Despre autor

avatar

Teach for Romania este o organizație non-guvernamentală, care de 7 ani recrutează și pregătește oameni valoroși să devină profesori și învățători în școlile publice din România, pornind de la cele mai dificile comunități. La Teach for Romania, noi credem că fiecare copil din România are dreptul și poate să aibă parte de o educație de calitate. Fiecare copil are dreptul să-și descopere potențialul și să-și îndeplinească visul. În anul școlar 2020-2021, 94 de cadre didactice, participanți în programul nostru, predau în 83 de școli, din 20 de județe. De asemenea, ne bucurăm că, din comunitatea noastră de 136 de alumni, absolvenți ai programului, jumătate au ales să rămână la catedră în școli publice din România. Împreună ajungem astăzi la aproximativ 14 000 de copii.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.