Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

JOB: Manager de Proiect @ Centrul de Evaluare şi Analize Educaţionale

0

Centrul de Evaluare şi Analize Educaţionale anunță începerea procesului de selecție pentru ocuparea unui post de MANAGER DE PROIECT.

1

În calitate de manager de proiect vei contribui atât la implementarea unor proiecte în derulare, cât și la dezvoltarea altora noi.  Vei avea șansa să lucrezi cu o echipă care se ocupă de unele dintre cele mai provocatoare și de impact proiecte din zona educației. Într-unul din acestea au fost deja formați peste 1.600 de profesori să predea altfel fizica la școală (aproape 1/3 din numărul total de profesori); mai multe detalii găsești aici. Ne-am propus ca abordarea noastră să ajungă la toţi profesorii de fizică. Mai mult, intenţionăm să extindem abordarea și la alte științe exacte (proces început deja la chimie). Dincolo de derularea de proiecte la firul ierbii, suntem interesaţi şi de politici publice.

Vei lucra îndeaproape atât cu fundraiserul, cât și cu președintele organizației.

Trimite-ne candidatura ta până pe 15 septembrie, pe adresa contact@ceae.ro  Află mai multe aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.