JOB: HR MANAGER @ Școala de Valori

0

Școala de Valori crește o dată cu proiectele sale îndrăznețe, care sunt cu şi despre oameni și creșterea acestora. De aceea, căutăm un HR MANAGER pe măsură.

Dacă ești o persoană comunicativă, ai făcut recrutare și selecție minim 2 ani, ideal ai lucrat și într-un ONG, dar și într-o companie și înțelegi psihologia umană, s-ar putea să ne potrivim.

hr

Responsabilitățile principale pentru acest “manager de oameni” acoperă 5 arii dragi nouă, ce sunt inima organizației:

Toate etapele: de la alcătuirea JDului împreună cu senior management, la postarea anunțului, screening CV-uri, programarea și susținerea interviurilor, pre-selecție, shortlist pentru Senior Management.

Onboarding

Toate etapele: creare unui checklist de onboarding pentru cele 2 săptămâni de probă ale noului membru al echipei (de la administrative gen cheie birou, la înțelegerea culturii Școlii de Valori și a istoricului organizației și proiectelor), asigurarea integrării cu ceilalți colegi, punerea temeliei relației cu senior management, double-check la finalul perioadei de probă și apoi periodic în primul an.

Managementul performantei

Acest proces este aproape în întregime la managerii seniori și la board, responsabilitatea ta fiind doar de a avea discuții la ceai / 1-la-1 cu fiecare membru al echipei, 1 dată pe lună, pentru a înțelege, asculta și a face sugestii pentru un proces de dezvoltare win-win.

Managementul voluntarilor

Toate etapele: preluarea emailurilor de la doritorii de voluntariat, screening al profilului voluntarului (timp, experiență, vârstă, domeniul în care dorește să facă voluntariate), direcționarea fiecărui doritor către managerul senior responsabil de domeniul de voluntariat respectiv, double-check după perioada de voluntariat pe cum a fost experiența și relevanța implicării atât din partea voluntarului cât și din partea managerului senior implicat.

Employer branding

Crearea de la zero a unor strategii și activități de poziționare a Școlii de Valori pe piață în vederea atragerii telentelor potrivite.

ALTE INFORMAŢII

Acest job este full-time, în București, pe perioadă nedeterminată și oferă oportunități de dezvoltare în direcțiile training și/sau project management. Vei lucra direct cu președintele organizaţiei, Ștefan Pălărie, și o vei avea ca mentor pe Armina Sîrbu. Ne dorim o colaborare pe termen lung, win-win.

Pentru noi este important ca dincolo de experiența de 2 ani în domeniul resurselor umane să îți dorești să lucrezi într-o organizație dinamică, cu o cultură a autonomiei și intraprenoriatului, foarte dezvoltată, în care oamenii cresc prin mentoring și training intern și procedurile sunt minime, dinamismul fiind absolut necesar pentru domeniul în care activăm – educație non-formală, inovatoare pentru tineri.

CV-urile se trimit până la 12 martie 2016 pe adresa armina.sirbu@scoaladevalori.ro si tibiborza@gmail.com – împreună cu răspunsul la întrebarea: ”Care este motivația ta de a lucra în Școala de Valori?”.

Despre autor

avatar

Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală apărută în 2009 ca urmare a unei idei îndrăznețe a mai multor tineri întreprinzători. În toate ”viitorurile posibile”, vor avea succes aceia care își explorează potențialul și învață să se auto-depășească, colaborează cu celelalte generații și caută activ oportunități astfel încât să contribuie la transformarea societății, oferind bunăstare generațiilor prezente și viitoare. Misiunea Școlii de Valori este aceea de a călăuzi tinerii să învețe să devină creatorii propriilor lor vieți, fiind singura asociație din România care implementează în programele sale educația centrată pe valori. Acest model educațional implică dezvoltarea de competențe împărțite pe patru arii: dezvoltarea caracterului, explorarea personalității, implicare civică și well-being. Școala de Valori dezvoltă patru programe educaționale naționale: Adoptă un Liceu, Excepționalii, Laboratorul de Cariere și Arcademia prin care contribuie activ la dezvoltarea educației din România, oferind cunoaștere și îndrumare adolescenților, tinerilor și profesorilor.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.