JOB: HR MANAGER @ Școala de Valori

0

Școala de Valori crește o dată cu proiectele sale îndrăznețe, care sunt cu şi despre oameni și creșterea acestora. De aceea, căutăm un HR MANAGER pe măsură.

Dacă ești o persoană comunicativă, ai făcut recrutare și selecție minim 2 ani, ideal ai lucrat și într-un ONG, dar și într-o companie și înțelegi psihologia umană, s-ar putea să ne potrivim.

hr

Responsabilitățile principale pentru acest “manager de oameni” acoperă 5 arii dragi nouă, ce sunt inima organizației:

Toate etapele: de la alcătuirea JDului împreună cu senior management, la postarea anunțului, screening CV-uri, programarea și susținerea interviurilor, pre-selecție, shortlist pentru Senior Management.

Onboarding

Toate etapele: creare unui checklist de onboarding pentru cele 2 săptămâni de probă ale noului membru al echipei (de la administrative gen cheie birou, la înțelegerea culturii Școlii de Valori și a istoricului organizației și proiectelor), asigurarea integrării cu ceilalți colegi, punerea temeliei relației cu senior management, double-check la finalul perioadei de probă și apoi periodic în primul an.

Managementul performantei

Acest proces este aproape în întregime la managerii seniori și la board, responsabilitatea ta fiind doar de a avea discuții la ceai / 1-la-1 cu fiecare membru al echipei, 1 dată pe lună, pentru a înțelege, asculta și a face sugestii pentru un proces de dezvoltare win-win.

Managementul voluntarilor

Toate etapele: preluarea emailurilor de la doritorii de voluntariat, screening al profilului voluntarului (timp, experiență, vârstă, domeniul în care dorește să facă voluntariate), direcționarea fiecărui doritor către managerul senior responsabil de domeniul de voluntariat respectiv, double-check după perioada de voluntariat pe cum a fost experiența și relevanța implicării atât din partea voluntarului cât și din partea managerului senior implicat.

Employer branding

Crearea de la zero a unor strategii și activități de poziționare a Școlii de Valori pe piață în vederea atragerii telentelor potrivite.

ALTE INFORMAŢII

Acest job este full-time, în București, pe perioadă nedeterminată și oferă oportunități de dezvoltare în direcțiile training și/sau project management. Vei lucra direct cu președintele organizaţiei, Ștefan Pălărie, și o vei avea ca mentor pe Armina Sîrbu. Ne dorim o colaborare pe termen lung, win-win.

Pentru noi este important ca dincolo de experiența de 2 ani în domeniul resurselor umane să îți dorești să lucrezi într-o organizație dinamică, cu o cultură a autonomiei și intraprenoriatului, foarte dezvoltată, în care oamenii cresc prin mentoring și training intern și procedurile sunt minime, dinamismul fiind absolut necesar pentru domeniul în care activăm – educație non-formală, inovatoare pentru tineri.

CV-urile se trimit până la 12 martie 2016 pe adresa armina.sirbu@scoaladevalori.ro si tibiborza@gmail.com – împreună cu răspunsul la întrebarea: ”Care este motivația ta de a lucra în Școala de Valori?”.

Despre autor

avatar

Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală modernă ce are ca viziune dezvoltarea unei societăți bazate pe valori prin educație inovativă. Punem sub semnul întrebării granițele educației tradiționale și creăm oportunitatea persoanelor de a accesa informații de valoare, experiențe de formare a caracterului, de a interacționa cu modele pozitive și de a avea expunere internațională, cu scopul de a crește responsabilitatea personală și controlul fiecăruia asupra alegerilor personale.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.