JOB: Educator Asistent @ Centrul Educational Copiii Montessori

0

CENTRUL EDUCATIONAL COPIII MONTESSORI cauta sa-si mareasca echipa cu un nou membru: EDUCATOR ASISTENT pentru grupa 3-6 ani – BUCURESTI

Cautam un educator pasionat de lucrul cu copiii, care isi doreste o cariera in aceasta directie, cu deschidere spre pedagogii alternative si interes in dezvoltarea personala si a copiilor.

cresa-montessori-logoCerinte:
– studii de pedagogie/ psihologia copilului
– limba engleza vorbita fluent – criteriu eliminatoriu
– capacitati adecvate de lucru cu copiii, organizarea si structurarea programului zilnic, urmarirea indeplinirii obiectivelor educationale
– personalitate calda si rabdatoare
– foarte bun comunicator, capacitate de a „deschidea” copiii prin modul in care comunica / se comporta cu ei
Experienta anterioara pe o pozitie similara poate fi un avantaj.

Asteptam nerabdatori CV-urile voastre la adresa: 

copiiimontessori@gmail.com

 pana la data de 15 noiembrie 2013

Ce facem, cum facem si in ce credem noi la centrul educational Copiii Montessori gasiti pe www.copiiimontessori.ro. Si va mai povestim si mai multe la un interviu.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează