JOB: Coordonator proiect @ Serviciul de Ajutor Maltez in Romania

0

Serviciul de Ajutor Maltez in Romania

Angajeaza pentru Sucursala din Bucuresti

Pozitia: Coordonator proiect

 

unnamed

Norma: full time

Perioada: nedeterminata

Locatia: Bucuresti

Atributii si responsbilitati:

– coordonează, activităţile din cadrul proiectelor organizatiei

– planifică si evaluează proiectele organizatiei

– implementează in echipa, proiectele in desfasurare ale organizatiei

– gestionzează eficient resursele umane, materiale, in bugetul alocat pt buna desfasurare a activităţilor corespunzătoare proiectului

– selecteaza si coordonează voluntarii implicaţi în proiecte

– intocmeşte şi trimite raportări financiare, narative sau decontari  ale proiectelor către superiorii ierarhici

– mentine legatura cu beneficiarii proiectelor

– acordă suport în obţinerea certificatelor, avizelor,  autorizaţiilor, acreditarilor, licentelor sau subventiilor necesare desfasurarii proiectelor sociale ale organizatiei.

Pregătirea necesară

– studii superioare în domeniul asistenţei sociale, cu licenţă

– experienta: minim 2 ani intr-un post similar

Avantaj: Cursuri de perfecţionare: manager proiect, manager resurse umane

Va rugam trimiteti cv-ul dumneavoastra la adresa: mathe.arpad@maltez.ro pana in data de 10.06.2015.

Informatii suplimentare la 0742.028.847

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează