Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

JOB: Coordonator program pentru Programul Techmentori @ Centrul Gifted Education

0

Centrul Gifted Education anunta 1 pozitie trainer – Coordonator program pentru Programul Techmentori

Coordonatorul programului (1 persoana) va preda alaturi de 1 TechMentor (co-trainer) 10 ore de formare (5 intalniri de 2 h) cu echipa de tineri selectionati de Centrul Gifted Education pentru fundamente in:
• Principii de Cercetare
• Elemente de gandire critica
• Abilitati de Investigare Stiintifica
• Abilitati de Rezolvare a Conflictelor
• Abilitati de Vorbit in Public
• Abilitati de Lucru in Echipa
• Abilitati Eficiente de Comunicare

unnamed

Nota

Materialele de lucru si procesele sunt puse la dispozitie de asociatie (metoda SOLE, Invitation to Invent – curricula US; harta gandirii critice; abilitati de lucru in echipa, abilitati de comunicare empatica; abilitati de negociere, etc; schema Roata lui Paul, prezentare ppt, etc) + alte materiale vor fi lucrate in echipa formata din coordonatorul programului si TechMentor.

Despre Programul Techmentori Editia a 2-a
http://giftededu.ro/techmentori-ed2

Cerinte Coordonator Program
• Cunostinte stiintifice si de cercetare
• TOT (Training of Trainers)
• Spirit tineresc
• Caldura sufleteasca
• Capacitate de a relationa cu tinerii si de a crea o relatie afectiva calda si pozitiva
• Capacitate de a recunoaste si promova talentul
• Studii in strainatate (ideal)
• Adaptabilitate si flexibilitate in gandire; gandire creativa si gandire critica

Beneficii Oferite

un mediu de lucru unic in Romania de educatie diferentiata, plin de energie; program flexibil; lucru intr-o echipa tanara, vesela si primitoare; oportunitati de dezvoltare personala si profesionala; seriozitate, profesionalism; plata in regim de colaborare orara. Atentie: nu oferim contract de munca.

Cum aplici

Va rugam sa trimiteti pe adresa inovatie@giftededu.ro: CV-ul dumneavoastra insotit de o scrisoare de intentie in care sa specificati motivatia si atuurile dvs pentru a fi coordonator program in cadrul Asociatiei.

Termenul limita de depunere al CV-ului si al scrisorii de motivatie este 15.10.2015.
Mentionam faptul ca la interviu vor fi invitate doar persoanele selectate. Va multumim!

Centrul-Gifted-Education_ro

Locatia Centrului Gifted Education:

Str. Berzei 22, Sector 1, Bucuresti.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.