JOB: Asistent Manager Vanzari @ Scoala de Valori

0

Scoala de Valori este o organizatie non-guvernamentala moderna, a carei viziune este transformarea Romaniei intr-o societate bazata pe valori puternice si oameni de caracter. Credem că puterea de transformare a unei societati sta in Educatie si in tineri si de aceea am ales sa ne dedicam tinerilor din Romania. Ii ajutăm să se descopere, sa aiba mai multa incredere in ei, onestitate si curaj asupra propriilor alegeri.

ScoalaDeValori-logo-descr-alb

Asteptari de la candidatul ideal

– minim 1 an de experienta in ONG sau companii, ca asistent / coordonator proiecte / vanzari. Este prietenos, sociabil si ii place sa lucreze cu oamenii, fiind proactiv in a cunoaste oameni noi.
– are incredere in sine si este orientat pe solutii, dand dovada de initiativa in rezolvarea problemelor si luarea deciziilor in zona sa de lucru
– are abilitati / cunostinte minime de negociere si este un bun comunicator, cu abilitati ridicate de a explica / descrie
– are o intelegere medie a proiectelor si programelor educationale pentru tineri ce exista in prezent in Romania
– abilitati dezvoltate de lucru cu calculatorul, MS Office, internet

Responsabilitati

Sustine activitatile managerului de vanzari: creaza oferte, comunicare cu parteneri sau furnizori, participa la evenimente de networking, cerceteaza piata, sustine managerul in procesul de fundraising sau vanzari

Alte informatii

Postul este full-time (in Bucuresti) pe perioada nedeterminata si ofera oportunitati de dezvoltare intr-un mediu care incurajeaza creativitatea, contributia si autonomia.

Aplicare

Cvurile se trimit impreuna cu un email de motivatie, la adresa armina.sirbu@scoaladevalori.ro pana la data de 10 februarie.

Despre autor

avatar

Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală modernă ce are ca viziune dezvoltarea unei societăți bazate pe valori prin educație inovativă. Punem sub semnul întrebării granițele educației tradiționale și creăm oportunitatea persoanelor de a accesa informații de valoare, experiențe de formare a caracterului, de a interacționa cu modele pozitive și de a avea expunere internațională, cu scopul de a crește responsabilitatea personală și controlul fiecăruia asupra alegerilor personale.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.