Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

JOB: Asistent Manager Vanzari @ Scoala de Valori

0

Scoala de Valori este o organizatie non-guvernamentala moderna, a carei viziune este transformarea Romaniei intr-o societate bazata pe valori puternice si oameni de caracter. Credem că puterea de transformare a unei societati sta in Educatie si in tineri si de aceea am ales sa ne dedicam tinerilor din Romania. Ii ajutăm să se descopere, sa aiba mai multa incredere in ei, onestitate si curaj asupra propriilor alegeri.

ScoalaDeValori-logo-descr-alb

Asteptari de la candidatul ideal

– minim 1 an de experienta in ONG sau companii, ca asistent / coordonator proiecte / vanzari. Este prietenos, sociabil si ii place sa lucreze cu oamenii, fiind proactiv in a cunoaste oameni noi.
– are incredere in sine si este orientat pe solutii, dand dovada de initiativa in rezolvarea problemelor si luarea deciziilor in zona sa de lucru
– are abilitati / cunostinte minime de negociere si este un bun comunicator, cu abilitati ridicate de a explica / descrie
– are o intelegere medie a proiectelor si programelor educationale pentru tineri ce exista in prezent in Romania
– abilitati dezvoltate de lucru cu calculatorul, MS Office, internet

Responsabilitati

Sustine activitatile managerului de vanzari: creaza oferte, comunicare cu parteneri sau furnizori, participa la evenimente de networking, cerceteaza piata, sustine managerul in procesul de fundraising sau vanzari

Alte informatii

Postul este full-time (in Bucuresti) pe perioada nedeterminata si ofera oportunitati de dezvoltare intr-un mediu care incurajeaza creativitatea, contributia si autonomia.

Aplicare

Cvurile se trimit impreuna cu un email de motivatie, la adresa armina.sirbu@scoaladevalori.ro pana la data de 10 februarie.

Despre autor

avatar

Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală apărută în 2009 ca urmare a unei idei îndrăznețe a mai multor tineri întreprinzători. În toate ”viitorurile posibile”, vor avea succes aceia care își explorează potențialul și învață să se auto-depășească, colaborează cu celelalte generații și caută activ oportunități astfel încât să contribuie la transformarea societății, oferind bunăstare generațiilor prezente și viitoare. Misiunea Școlii de Valori este aceea de a călăuzi tinerii să învețe să devină creatorii propriilor lor vieți, fiind singura asociație din România care implementează în programele sale educația centrată pe valori. Acest model educațional implică dezvoltarea de competențe împărțite pe patru arii: dezvoltarea caracterului, explorarea personalității, implicare civică și well-being. Școala de Valori dezvoltă patru programe educaționale naționale: Adoptă un Liceu, Excepționalii, Laboratorul de Cariere și Arcademia prin care contribuie activ la dezvoltarea educației din România, oferind cunoaștere și îndrumare adolescenților, tinerilor și profesorilor.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.