Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Job Arena, o altfel de arenă!

0

 

romaniapozitiva

Business Organization for Students organizează un eveniment de carieră intitulat Job Arena, care îşi deschide pentru prima dată porţile arenei. Este un eveniment adresat studenţilor cu potenţial, dornici de cunoaştere şi dezvoltare, dar care nu ştiu ce direcţie profesională li se potriveşte sau ce trebuie să facă pentru a-şi depăşi temerile legate de lipsa experienţei sau emoţiile primului interviu.

Te invităm să intri în arena noastră diferită, unde studenţii îmbracă armura de gladiator şi înving cele mai mari obstacole printr-o serie de training-uri tematice având ca punct principal cariera. Te vei antrena alături de cei mai tari oameni de HR, vei avea ocazia să te dezvolţi personal prin dobândirea de noi skill-uri: construirea CV-ului, descoperirea potenţialului creativ, dar şi tips and tricks de care să ţii cont în carieră.

În prima zi a evenimentului (22 aprilie),ce se va desfăşura la Casa RAF, vei intra în arena posibilităţilor şi vei purta prima luptă cu temerile tale. Noi te vom înarma cu îndrăzneală, iar tu vei afla cele mai bune insight-uri despre aşteptările angajatorului în raport cu procesul de recrutare şi selecţie, în cadrul unui training oferit de P&G. Alături de Ştefan Stroe, Roxana Crăciun şi Cătălina Bilan, vei învăţa cum să-ţi construieşti un CV care să vândă sau cum să te pregăteşti pentru interviu.

Suntem alături de tine până la capăt în lupta împotriva incertitudinii şi îţi oferim armele de temut pentru a învinge, totul în cea de-a doua zi a evenimentului, 24 aprilie. Nume importante din domeniul comunicării şi al resurselor umane, precum Paul Olteanu, Mihaela Feodorof, Iulian Olariu sau Alecsandra Liţu te vor antrena pentru a face faţă oricărei provocări profesionale. Vei învăţa despre cât de important este să-ţi construieşti un brand personal ca să-ţi asiguri succesul, despre utilitatea time management-ului în activitatea profesională şi te vei convinge că raportul social dintre intervievat şi intervievator este un element esenţial. De asemenea,  in ambele zile se vor desfăşura în total 6 sesiuni de consiliere în carieră, oferite de I.Future – firmă specializată în consultanţă în carieră

Te aşteptam să iei parte la eveniment, să demonstrezi că tu eşti gladiatorul neînfricat care poate cuceri arena oportunităţilor!

Pentru mai multe detalii, intră pe site-ul nostru http://jobarena.bosromania.ro/ sau pe pagina de Facebook şi aplică până pe 18 aprilie!

AFIS JobArena

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.