Job Arena, o altfel de arenă!

0

 

romaniapozitiva

Business Organization for Students organizează un eveniment de carieră intitulat Job Arena, care îşi deschide pentru prima dată porţile arenei. Este un eveniment adresat studenţilor cu potenţial, dornici de cunoaştere şi dezvoltare, dar care nu ştiu ce direcţie profesională li se potriveşte sau ce trebuie să facă pentru a-şi depăşi temerile legate de lipsa experienţei sau emoţiile primului interviu.

Te invităm să intri în arena noastră diferită, unde studenţii îmbracă armura de gladiator şi înving cele mai mari obstacole printr-o serie de training-uri tematice având ca punct principal cariera. Te vei antrena alături de cei mai tari oameni de HR, vei avea ocazia să te dezvolţi personal prin dobândirea de noi skill-uri: construirea CV-ului, descoperirea potenţialului creativ, dar şi tips and tricks de care să ţii cont în carieră.

În prima zi a evenimentului (22 aprilie),ce se va desfăşura la Casa RAF, vei intra în arena posibilităţilor şi vei purta prima luptă cu temerile tale. Noi te vom înarma cu îndrăzneală, iar tu vei afla cele mai bune insight-uri despre aşteptările angajatorului în raport cu procesul de recrutare şi selecţie, în cadrul unui training oferit de P&G. Alături de Ştefan Stroe, Roxana Crăciun şi Cătălina Bilan, vei învăţa cum să-ţi construieşti un CV care să vândă sau cum să te pregăteşti pentru interviu.

Suntem alături de tine până la capăt în lupta împotriva incertitudinii şi îţi oferim armele de temut pentru a învinge, totul în cea de-a doua zi a evenimentului, 24 aprilie. Nume importante din domeniul comunicării şi al resurselor umane, precum Paul Olteanu, Mihaela Feodorof, Iulian Olariu sau Alecsandra Liţu te vor antrena pentru a face faţă oricărei provocări profesionale. Vei învăţa despre cât de important este să-ţi construieşti un brand personal ca să-ţi asiguri succesul, despre utilitatea time management-ului în activitatea profesională şi te vei convinge că raportul social dintre intervievat şi intervievator este un element esenţial. De asemenea,  in ambele zile se vor desfăşura în total 6 sesiuni de consiliere în carieră, oferite de I.Future – firmă specializată în consultanţă în carieră

Te aşteptam să iei parte la eveniment, să demonstrezi că tu eşti gladiatorul neînfricat care poate cuceri arena oportunităţilor!

Pentru mai multe detalii, intră pe site-ul nostru http://jobarena.bosromania.ro/ sau pe pagina de Facebook şi aplică până pe 18 aprilie!

AFIS JobArena

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează