JCI Mixer special cu donatie / 15 decembrie 2010

0

Miercuri, 15 decembrie, incepand cu ora 20.30 la restaurantul Casa Marie Aan  / JCI Mixer special.

Se aproprie Craciunul si ne dorim sa incheiam anul in spiritul JCI, Be Better, prin ajutorarea copiilor defavorizati, anunta organizatorii.

Puteti sa le faceti o bucurie de sarbatori prin achizitionarea unui bilet de intrare in valoare de 20 de lei, in schimbul caruia veti putea alege un accesoriu hand-made, un borcan de dulceata personalizat, cupcakes ori multe alte bunatati. Banii stransi vor fi donati catre proiectul Casuta cu Copii.

Dress code:
*REDfor the ladies & GREEN for gentelmen.

V-am pregatit surprize si un invitat special pe masura.Va asteptam in numar cat mai mare!
Better, prin ajutorarea copiilor defavorizati.

Puteti sa le faceti o bucurie de sarbatori prin achizitionarea unui bilet de intrare in valoare de 20 de lei, in schimbul caruia veti putea alege un accesoriu hand-made

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.