JCI Mixer special cu donatie / 15 decembrie 2010

0

Miercuri, 15 decembrie, incepand cu ora 20.30 la restaurantul Casa Marie Aan  / JCI Mixer special.

Se aproprie Craciunul si ne dorim sa incheiam anul in spiritul JCI, Be Better, prin ajutorarea copiilor defavorizati, anunta organizatorii.

Puteti sa le faceti o bucurie de sarbatori prin achizitionarea unui bilet de intrare in valoare de 20 de lei, in schimbul caruia veti putea alege un accesoriu hand-made, un borcan de dulceata personalizat, cupcakes ori multe alte bunatati. Banii stransi vor fi donati catre proiectul Casuta cu Copii.

Dress code:
*REDfor the ladies & GREEN for gentelmen.

V-am pregatit surprize si un invitat special pe masura.Va asteptam in numar cat mai mare!
Better, prin ajutorarea copiilor defavorizati.

Puteti sa le faceti o bucurie de sarbatori prin achizitionarea unui bilet de intrare in valoare de 20 de lei, in schimbul caruia veti putea alege un accesoriu hand-made

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează