Jazzandala @ Alandala Cafe

0

Joi, 7 mai, Alandala vă invită îincepând cu ora 20:00 la o seară de “Jazzandala” cu Madalina Petre(voce) şi Alexandru Olteanu(pian).

Suport : 20 RON
Rezervari : 0720 326 925 / 0740 471 901

RVSP: https://www.facebook.com/events/873725922684080/

07.05 - Jazzandala

 

Repertoriul cuprinde standarde de jazz, de la balade până la piese foarte ritmate iar Madalina şi Alex şi-au propus să abordeze jazzul într-o maniera Alandala. Aşadar, concertul lor va da un nou contur celor mai cunoscute standarde de jazz.

Mădălina Petre studiază muzica de la 9 ani. A urmat cursurile Universitatii de Muzică din Bucureşti si ale Conservatorului Superior din Trieste, Italia, secţia Chitară Clasică. Tehnica vocală a dobândit-o în paralel cu studiul chitarei, experimentând diverse genuri muzicale dar păstrând întotdeauna arta improvizaţiei ca centru gravitaţional al orientarii ei muzicale.Participarea la programe muzicale precum: `Keep an Eye on Summer Jazz School` în Amsterdam, Olanda, Festivalul Icon Arts în Sibiu, Scoala de vara de Jazz de la Sfantu Gheorghe si Concertele de Jazz din cadrul Festivalului de Chitară Clasică editiile 2013 si 2014 din Targu Mures, unde a lucrat cu profesori precum: Deborah Carter, Claron McFadden, Francien van Tuinen, Maartje Meijer, Mircea Tiberian, Luiza Zan, Ioan Betch, Linda Kovacs, Kazai Agi, Juhasz Gabor, Bogothy Adam Viktor, Toth Viktor si Antal Pusztai, au adus dupa sine perfectionarea si maturizarea vocalistei.

Alexandru Olteanu a studiat pianul începând cu vârsta de 7 ani la Liceul de Arte „Marin Sorescu”. După 12 ani în care a studiat pianul clasic, dorea să devină pianist concertist, însă și-a descoperit pasiunea față de muzica improvizată, acest lucru direcționându-l inevitabil către muzica jazz. În 2012 ia premiul pentru cel mai bun pianist la Festivalul Studențesc de Jazz de la Târgu Mureș și în 2013 Marele premiu la Festivalul de Jazz de la Sibiu cu trio-ul Blue Train.

Alandala Cafe – Str. Aurel Vlaicu 70

Pentru a ajunge la Alandala, de la Piaţa Romană o luaţi pe Bvd Dacia şi după Institutul Francez faceţi stânga pe Str Aurel Vlaicu.  Casa se află pe partea dreaptă a drumului la numarul 70 şi o veţi recunoaşte după poarta colorată Alandala. https://www.facebook.com/AlandalaCafe

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează