Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Jazzandala @ Alandala Cafe

0

Joi, 7 mai, Alandala vă invită îincepând cu ora 20:00 la o seară de “Jazzandala” cu Madalina Petre(voce) şi Alexandru Olteanu(pian).

Suport : 20 RON
Rezervari : 0720 326 925 / 0740 471 901

RVSP: https://www.facebook.com/events/873725922684080/

07.05 - Jazzandala

 

Repertoriul cuprinde standarde de jazz, de la balade până la piese foarte ritmate iar Madalina şi Alex şi-au propus să abordeze jazzul într-o maniera Alandala. Aşadar, concertul lor va da un nou contur celor mai cunoscute standarde de jazz.

Mădălina Petre studiază muzica de la 9 ani. A urmat cursurile Universitatii de Muzică din Bucureşti si ale Conservatorului Superior din Trieste, Italia, secţia Chitară Clasică. Tehnica vocală a dobândit-o în paralel cu studiul chitarei, experimentând diverse genuri muzicale dar păstrând întotdeauna arta improvizaţiei ca centru gravitaţional al orientarii ei muzicale.Participarea la programe muzicale precum: `Keep an Eye on Summer Jazz School` în Amsterdam, Olanda, Festivalul Icon Arts în Sibiu, Scoala de vara de Jazz de la Sfantu Gheorghe si Concertele de Jazz din cadrul Festivalului de Chitară Clasică editiile 2013 si 2014 din Targu Mures, unde a lucrat cu profesori precum: Deborah Carter, Claron McFadden, Francien van Tuinen, Maartje Meijer, Mircea Tiberian, Luiza Zan, Ioan Betch, Linda Kovacs, Kazai Agi, Juhasz Gabor, Bogothy Adam Viktor, Toth Viktor si Antal Pusztai, au adus dupa sine perfectionarea si maturizarea vocalistei.

Alexandru Olteanu a studiat pianul începând cu vârsta de 7 ani la Liceul de Arte „Marin Sorescu”. După 12 ani în care a studiat pianul clasic, dorea să devină pianist concertist, însă și-a descoperit pasiunea față de muzica improvizată, acest lucru direcționându-l inevitabil către muzica jazz. În 2012 ia premiul pentru cel mai bun pianist la Festivalul Studențesc de Jazz de la Târgu Mureș și în 2013 Marele premiu la Festivalul de Jazz de la Sibiu cu trio-ul Blue Train.

Alandala Cafe – Str. Aurel Vlaicu 70

Pentru a ajunge la Alandala, de la Piaţa Romană o luaţi pe Bvd Dacia şi după Institutul Francez faceţi stânga pe Str Aurel Vlaicu.  Casa se află pe partea dreaptă a drumului la numarul 70 şi o veţi recunoaşte după poarta colorată Alandala. https://www.facebook.com/AlandalaCafe

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.