“Jazz pe româneşte” live la Radio România Cultural

0

Omagiu saxofonistului  Dan Mîndrilă

   jaz pe romaneste 25 februarie 2013        

O nouă întîlnire cu lumea plină de fascinaţie a jazz-ului va fi găzduită luni, 25 februarie a. c. de la ora 19,00, în Studioul “Alfred Alessandrescu” al Societăţii Române de Radiodifuziune şi va fi transmisă în direct de Radio România Cultural.

În serialul emisiunilor de luni seara numite “Jazz pe româneşte”, o dată pe lună  derulate live, ediţia din data de 25 februarie, va prilejui ca de obicei, prezenţa în faţa publicului a Big Band-ului Radio dirijat de Ionel Tudor – ansamblu instrumental de elită avînd la activ un important număr de evoluţii scenice ca şi nenumărate înregistrări de studio.

Alături de Big Band vin soliştii Mircea Tiberian-pian, Michael Acker-bass, Emil Bâzgă-trompetă, Cristian Soleanu-saxofon şi Cornel Oancea-trombon, care vor intra în dialog cu prezentatorul Florian Lungu  şi se vor afirma prin intervenţii solistic –improvizatorice de ţinută. Ei vor aduce luni seara un omagiu fostului lor coleg, ilustrul saxofonist Dan Mîndrilă de la dispariţia căruia au trecut douăzeci de ani.

Vor mai fi prezenţi pe podium, într-un moment muzical distinct, patru instrumentişti la tromboane sub conducerea lui Cornel Oancea.

Concertul va avea loc live, luni 25 februarie, între orele 19,00 şi 20,30 în studioul “Alfred Alessandrescu” din strada General Berthelot nr. 60 – 64 şi va fi transmis în direct pe frecvenţele postului Radio România Cultural şi pe internet la www.radioromaniacultural.ro.

Intrarea este liberă şi este permisă până la ora intrării în direct.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează