JAZZ ON THE DANCE FLOOR: Swing dance party with Swing Steps Bucharest

0

JAZZ ON THE DANCE FLOOR: Swing dance party with Swing Steps Bucharest

26 iunie 2017, orele 19.00, la Journey Pub (str. George Enescu nr.25, în Piața Romană)

FB: https://www.facebook.com/events/1226211194156083/

* Eveniment cu intrare liberă

afis swing - pt web-01

În timpul verii, săptămâna se începe cu poftă de viață! Așa că, împreună cu Swing Steps Bucharest, vă propunem o petrecere pentru toți iubitorii de jazz și de dans deopotrivă. Luni, 26 iunie, de la orele 19:00, vom face o incursiune în epoca jazz-ului și a serilor de dans din Harlem-ul anilor ’30, în sala UpAbove de la Journey Pub din Piața Romană.

Ce mod mai bun de a ieși din rutina zilnică și de a uita de monotonia zilelelor de muncă decât să te pierzi pe ritmul basului sau al trompetei, alături de o comunitate în continuă creștere de dansatori pasionați? Vino să te destinzi în pași de Lindy Hop sau Charleston, să simți vibe-ul erei swing și să experimentezi un stil de dans care se bucură de un revive răsunător în toate colțurile lumii.

Fie că preferi să fii observator sau actor, lasă epoca dinamică a jazz-ului să te poarte pe liniile melodice care au animat și continuă să anime ringurile de dans din lumea întreagă.

Intrare liberă. Pentru rezervari sunați la: 0752 285 286.
Journey Pub: Str. George Enescu nr. 25, Piața Romană.

Parteneri media: Radio Guerrilla, Radio Romania Cultural – Orasul Vorbeste, Gratuitor.ro, Romania Pozitiva, Bookblog.ro, LiteraturaPeTocuri.ro, Filme-carti.ro, UrbanThings, Munteanu

JAZZ ON THE DANCE FLOOR: Swing dance party with Swing Steps Bucharest

During summer, the week should start with a thirst for life! 🙂 Therefore, together with Swing Steps Bucharest, we suggest a party for jazz and dance lovers alike. On Monday, June 26th, starting 7 p.m., we will make a journey in the age of jazz and of the dance nights of 30s’ Harlem, in the UpAbove room of Journey Pub, in Piața Romană.

What better way to escape your daily routine and forget the monotony of work days than to lose yourself in the rhythm of the base or of the trumpet, alongside an ever growing community of passionate dancers? Come unwind yourself through Lindy Hop or Charleston steps, feel the swing era vibe and experience a type of dance that is enjoying an outstanding revival in all the corners of the world.

Whether you prefer to be an observer or an actor, allow the dynamic age of jazz to carry you on the tunes that have animated and continue to animate dance floors all around the world.

Free entrance. For reservations call: 0752 285 286.
Journey Pub: 25 George Enescu Str., Piața Romană.

Media partners: Radio Guerrilla, Radio Romania Cultural – Orasul Vorbeste, Gratuitor.ro, Romania Pozitiva, Bookblog.ro, LiteraturaPeTocuri.ro, Filme-carti.ro, UrbanThings, Munteanu

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.