Jazz fusion meets etno-jazz / Joi, 12 martie, concert Trio G

0

Joi, 12 martie, de la 20:00, Alandala (Bucuresti) te invita la concertul trupei Trio G.

Sebastian Grosu (chitara electrica)
Rodica Gondiu (esraj, voce)
Andrei Gingirof (chitara acustica)

Suport artisti: 15 lei
Ora de Incepere: 20:00
Rezervari : 0720 326 925 / 0740 471 901

FB event: https://www.facebook.com/events/775553952514013/

12.03 - Concert Trio G - Jazz fusion meets etno-jazz

Trio-ul propune o combinatie inedita intre jazz-fusion si etno-jazz de influenta folclorica romaneasca propulsata de sunetele orientale ale esrajului indian manuit de Rodica Gondiu si virtuozitatea chitaristului de manouche Andrei Gingirof. Aceasta noua perspectiva este suprapusa peste compozitiile primului album al lui Sebastian Grosu, „Frailty”.

Alandala Cafe – Str. Aurel Vlaicu 70 Bucuresti

Pentru a ajunge la Alandala, de la Piaţa Romană o luaţi pe Bvd Dacia şi după Institutul Francez faceţi stânga pe Str Aurel Vlaicu.  Casa se află pe partea dreaptă a drumului la numarul 70 şi o veţi recunoaşte după poarta colorată Alandala. https://www.facebook.com/AlandalaCafe

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează