Jazz, atelier de origami, coveruri si teatru de papusi in 5-6 mai, la Roaba de cultura

0

Jazz, atelier de origami, coveruri si teatru de papusi in 5-6 mai, la Roaba de cultura

Activitati culturale gratuite 

In weekendul 5-6 mai 2012, ,,Roaba de cultura”, un proiect Green Revolution, aduce gratuit bucurestenilor: un concert de jazz, atelier de origami, coveruri si teatru de papusi.

Prin <<Roaba de cultura>> ne-am dorit sa aducem oamenii si cultura in natura, si sa venim cu o alternativa la petrecerea timpului liber prin activitati culturale. Ne bucuram ca peste 50.000 de bucuresteni ne-au fost alaturi anul trecut si promitem activitati noi si interesante si in editia 2012. Va asteptam pe toti, cu drag, la <<Roaba de cultura>> 2012„, a spus Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

Pentru cei care aleg sa ramana in Bucuresti in weekendul 5-6 mai, programul ,,Roabei de cultura” este:

Sambata, 5 mai:

• 17:00 – 19:00 Atelier creativ de origami

• 19:00 Jazz evening with Aleka (voce), Ciprian Pop (chitara), Dan Nicolau (trompeta)

Duminica, 6 mai:

• 17:00 – 18:00 – Teatru de papusi piesa “Cei trei purcelusi”, trupa Hai Hui

• 18:00-20:00 –  (In)cantam coveruri cu incubator 107

Evenimentele au loc cu sprijinul Heineken, Cumpana, WorldClass, incubator107 si Epson.

Parteneri media: ziare.com, metropotam, Zile si Nopti, 121.ro, b365.ro, RomaniaPozitiva, webcultura.ro , inparc.ro, onlinegallery.ro, calendarevenimente.ro, vinsieu.ro si herastrauparc.ro.


,,Roaba de cultura”

Proiectul ,,Roaba de cultura” ofera in mod gratuit alternative culturale pentru petrecerea timpului liber in natura.

Proiectul este organizat de Green Revolution, in parteneriat cu Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB) si FiorArte.

Proiectul, desfasurat intr-un spatiu multifunctional din Parcul Herastrau, pe pajistea din zona Pescarus, propune publicului concerte de muzica, cursuri de dans, ateliere de pictura si olarit, diverse activitati sportive, piese de teatru, proiectii de filme etc.

Pasionatii de lectura pot inchiria carti, in mod gratuit, pe care le pot citi numai in spatiul amenajat. Cei care vor dori sa continue lectura a doua zi pot face o rezervare a cartii pentru 24 de ore.

Accesul in zona ,,Roabei  de cultura” este liber sapte zile pe saptamana, astfel: de luni pana joi, in intervalul orar 10 – 22.00 iar de vineri pana duminica, intre orele 10 – 02.

Pentru mai multe detalii: www.roabadecultura.ro.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează