Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

I’Velo deschide centrul Tineretului

0

Asociatia Green Revolution si Raiffeisen Bank anunta deschiderea unui nou centru“I’Velo” in parcul Tineretului, miercuri, 10 iulie.

Centrul de inchiriere “I’Velo”, amplasat la intrarea in parcul Tineretului, dinspre liceul Gheorghe Sincai,  va pune la dispozitia bucurestenilor 120 de biciclete, sapte zile din sapte, in intervalul 11.00 – 21.30, de luni pana vineri, (ultima inchiriere la ora 20.30) si 10.00 – 21.30 sambata si duminica (ultima inchiriere la ora 20.30).

La fel ca si anul trecut, bicicletele I’Velo vor putea fi disponibile, atat contra cost, cat si gratuit. Tinerii sub 16 ani si pensionarii au posibilitatea de a inchiria bicicletele gratuit, pe baza carnetului de elev, respectiv, al talonului de pensie. Tarifele de inchiriere sunt: 4 lei pentru 1 ora si 15 lei pentru 24 de ore.

Din 2010, cand am lansat I’Velo, si pana in prezent, putem spune ca am reusit sa aratam ca bicicleta nu este doar mijloc de agrement, in week-end, ci chiar mijloc de transport la si de la serviciu. Vrem sa ii incurajam pe oameni sa foloseasca in continuare cat mai mult bicicleta, sa isi lase masinile acasa si sa pedaleze pentru sanatatea lor si a orasului lor”,  a declarat Corina Vasile, Director Comunicare si Relatii Publice Raiffeisen Bank.

“Pentru al patrulea an consecutiv suntem prezenti in parcul Tineretului cu proiectul I’Velo si, dupa solicitarile ajunse la noi, suntem fericiti sa constatam ca tot mai multi bucuresteni au introdus bicicleta ca transport de baza in viata curenta « , a declarat Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

i velo

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.