Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Iutta lansează la V for Vintage un preview al colecției Toreo

0

Marcând debutul său internațional, Iutta lansează prima geantă din viitoarea colecție de inspirație spaniolă în cadrul ediției Fiesta a târgului V for Vintage de la Sala Palatului (16-17 mai). Următoarea linie, intitulată sugestiv Toreo, va sintetiza esența culturii iberice în stilul caracteristic al brandului, prin redarea motivelor culturale specifice cu ajutorul broderiilor realizate în piele.

Prima colecție-capsulă Iutta dedicată Spaniei și tradițiilor sale bogate vine în întâmpinarea tematicii Fiesta din acest an a evenimentului V for Vintage, aflat la cea de-a 14-a editie. Ea inaugurează totodată și traseul internațional al brandului, care va descoperi diversitatea culturală globală și o va reda prin arta meșteșugului în accesorii cu design modern, motive și simboluri brodate.

IMG_8948

Geanta ce va fi expusă în premieră în cadrul târgului de design românesc reproduce broderiile vibrante care împodobesc costumele toreadorilor, reprezentanți ai pasiunii, curajului, talentului și dăruirii complete. Simbolistica din spatele coridelor, spectacol ridicat la nivel de artă și tradiție de spanioli, servește drept punct de plecare pentru noua colecție Iutta, care își va găsi în curând locul în portofoliul brandului.

”Primele colecții Iutta lansate au fost dedicate exclusiv specificului românesc, promovând simboluri locale și valorificând sentimentul nostru unic de dor, iar acum dorim să pornim într-un demers de descoperire a valorilor altor popoare. Ne-am îndreptat către Spania și către încrederea și pasiunea pe care o emană acest teritoriu latin, așa că următoarea colecție îi va fi dedicată.” spune Nicoleta Chirica, fondator și designer Iutta.

Portofoliul brandului cuprinde în prezent colectiile “Dor de românesc”, “Dor de copilărie”, “Dor contemporan”, dar și accesorii din piele precum mănuși și portofele. La toate acestea se adaugă și prima colecție urbană de încălțăminte “Conduri cu dor”, lansată în premieră la Düsseldorf, în cadrul unuia dintre cele mai mari târguri din industrie. Toate acestea sunt disponibile în magazinul online de la adresa www.iutta.ro/shop.

IMG_8969

—-

Despre Iutta

Iutta este un brand premium ce se inspiră dintr-un puternic simț al identității, transpus prin arta meșteșugului într-un design cu motive folclorice brodate în piele. Astfel, tradițiile și culturile locale sunt sintetizate prin tehnologii inovative într-un concept universal, descris de emoții și povești.

Mai multe detalii pe www.iutta.ro și www.facebook.com/Iutta.ro.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.