Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Iubirea de sine

0

Iubirea de sine – un concept larg dar foarte important pentru fericirea ta, a noastră, a tuturor. Te-ai gândit până acum la asta? La cât te iubeşti pe tine? Şi aici nu mă refer la egoism, nu are nici o legătură. De câte ori zici nu? Cât timp îţi dedici zilnic? De câte ori ai lăsat de la tine până acum?

Astea sunt câteva dintre întrebările la care îţi vei răspunde pe parcursul acestor două întâlniri despre iubirea de sine. Dacă vei trage linie vei vedea că totul se reduce la asta. De ce? Pentru că dacă tu nu eşti fericit nici ceilalţi nu au cum să fie şi nici viaţa ta nu are cum să fie aşa cum o visezi. Ce e în interior este şi în exterior.

Pe parcursul celor două întâlniri vom lucra exerciţii practice îmbinând creativitatea, utilul, frumosul cu profunzimea, atenţia şi elemente de meditaţie. Te voi sprijini să te priveşti aşa cum poate nu ai făcut-o până acum, să te uiţi mai atent la sufletul tău şi la ceea ce el îţi spune. În acelaşi timp vei pleca cu teme pentru acasă şi cu linii trasate pentru schimbări benefice în viaţa ta. Bineînţeles, rămâne la latitudinea ta ce vei face cu ele mai departe.

Iţi propun să vii la ambele întâlniri pentru ca rezultatele să se simtă şi lucrul să fie cât se poate de complet. Este bine şi dacă participi doar la una, este un început, un pas pe care îl faci către tine şi te felicit pentru asta încă de acum. Este timpul să înveţi să ai grijă de tine!

Cu cine?

Anca Lavinia – consilier spiritual, psiholog şi bioterapeut. Am căutat dintotdeauna un adevăr, am dorit să înţeleg oamenii şi să îi pot ajuta. Asta este misiunea mea în această viaţă, să fiu o călăuză, un ghid pentru cei care rezonează cu mine, să le ofer din cunoaşterea, experienţa, adevărul meu, totul învelit în frumoasa energie a iubirii; pentru că iubirea este răspunsul final, adevărul final.

Am ajuns aici după îndelungi căutări, atât interioare cât şi exterioare, am învăţat pe propria piele şi acum sunt bucuroasă pentru reuşitele şi transformarea celor care simt că îi pot însoţi în călătoria lor. Am început să ţin cursul despre iubirea de sine anul acesta pe lângă alte întâlniri spirituale şi pentru vindecare. Acum doresc ca această temă să fie cât mai răspândită pentru toate sufletele ce sunt în momentul recunoaşterii lor, a minunăţiei care sunt de fapt.

Cu ce?

Îmbrăcaţi comod. Cine doreşte poate aduce ceva pe care să noteze.

Cel mai important este să vii motivat, relaxat, curios şi să te bucuri că îţi dedici această experienţă.

Când?

  1. duminică@incubator107 , 28 septembrie 2014 de la 18:00 la 21:0
  2. joi@incubator107 , 2 octombrie 2014 de la 18:30 la 21:30

Iubirea de sine

Unde ?

Atelierul se ține în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu știi deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj  aici, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru fiecare întâlnire și20 lei pentru studenți și liceeni.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragem sponsorizări sau să umplem pur și simplu mansarda de bucurie – http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

 

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.