Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Iubire nucleară cu Léa Seydoux – Acum în cinema

0

Léa Seydoux, etichetată de curând drept noua revelație a Hollywood-ului datorită rolului de super-spy 007, poate fi urmărită în cinematografele din România în filmul Iubire Radioactivă: Grand Central, din 27 februarie. Léa ne atrage atenția de fiecare dată când apare pe marele ecran – calmă, seducătoare și aproape hipnotică – iar, în Iubire Radioactivă:Grand Central demonstrează încă o dată că are o prezență impunătoare.

Filmul este de neratat, în special datorită distribuției bine alese, imaginii captivante și a firului narativ uşor de urmărit, dar complex în trăirile personajelor.

„Ce m-a atras la film este viziunea regizoarei, modul în care a ales să spună povestea…ador poveştile de dragoste”

Karole (Léa Seydoux) și Gary (Tahar Rahim) trăiesc povestea unei iubiri apăsătoare și toxice în umbra radioactivă a unei centrale nucleare. Totul din jurul lor este nociv și prezintă o reală amenințare. Prinsă într-un triunghi amoros, Karole este constrânsă să facă o alegere. Gary se confruntă cu nivelul ridicat de radiații la care este supus zi de zi și cu angoasele unei atracții fatale. Mediul radioactiv şi dragostea obsesivă au ceva în comun, regizoarea Rebecca Zlotowski declară că „ la o mai mare expunere, te supui unor anumite riscuri, uneori dragostea este ca o boală”.

Afis Grand Central

Léa spune despre Karole că este un personaj puternic, curajos, cu o construcție interioară asemănătoare cu cea a unui soldat, în ciuda multiplelor scene erotice pe care le interpretează. Deşi a intrat în pielea mai multor  personaje controversate, Léa repetă că nu este un „ fan uriaş al scenelor cu sex”.

Rebecca Zlotowski nu a fost nevoită să facă nicio audiţie pentru rolurile interpretate de Léa Seydoux ( cu ea a mai colaborat inclusiv pentru Belle épine) şi Tahar Rahim. S-a gândit la ei încă de la început, le-a făcut propunerea şi au acceptat.

Iubire radioactivă:Grand Central este un must see atât pentru cei care au mai întâlnit-o pe Léa în Misiune: Imposibilă – Ghost Protocol sau în La vie d’Adèle, cât şi pentru cei care caută noi chipuri interesante în cinema.

Mai sunt câteva luni bune până să apară Spectre, aşa că vă recomandăm să o vedeţi înainte pe Léa Seydoux în filmul Grand Central.

Din 27 februarie, pregăteşte-te să fii contaminat cu iubire!

Trailer click aici.

Grand Central va rula la: cinema Elvira Popescu, Union, Grand Cinema Digiplex, Movieplex, în Cluj Napoca la Cinema Victoria, în Tîrgu Mureș la Cinema Arta, în Constanța la Cityplex, în Craiova la Cinema Modern, în Botoșani la Cinema Unirea, în Iaşi la Cinema Republica, în Deva la Cinema Patria și în Piatra Neamț la cinema Dacia.

________________________________________________________________________

Film lansat în România cu sprijinul  Tv5Monde.

Parteneri: GDF Suez, RFI, Cinemagia, CinemaRx, Unica, Cafe Gradiva,  Ziarul Metropolis, Societatesicultura.ro, Urban.ro, Postmodern.ro

 

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.