Iubeşti mediul? Reciclează!

0

Corint Educaţional, Asociaţia Corint Pro Lectura şi Fundaţia Lumea cora, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale, aduc proiectul Paşaport pentru cultură la Bucureşti, în perioada 10-11 mai a.c., având ca principală temă protejarea mediului înconjurător.

Sâmbătă, 10 mai a.c. de la orele 15.00  la Sun Plaza (Bucuresti) si duminică, 11 mai a.c. de la orele 15.00 la cora Pantelimon, elevii ciclurilor de învăţământ primar şi gimnazial vor învăţa să protejeze natura. Mesajul central va fi cum să protejăm natura jucându-ne şi învăţând.

poza2

Copiii vor afla informaţii despre mediu şi vor participa la concursuri de cultură generală organizate în cadrul celor două evenimente. Şi pentru că luna mai este luna biologiei şi a ştiinţelor naturale în cadrul proiectului educaţional Paşaport pentru cultură, vom vorbi mult despre ecologie şi despre protejarea mediului înconjurător.Vom organiza o paradă a hainelor confecţionate din materiale reciclate, o tombolă cu premii pentru elevi şi profesori, si concursul Cine aduce cele mai multe peturi. Şcolile gimnaziale din capitală, din judeţul Ilfov şi elevii de la Palatul Copiilor Bucureşti vor pregăti momente artistice deosebite. Alături de elevi vor fi prezente la eveniment multe cadre didactice, inspectori şcolari, părinţi.

Proiectul educaţional interdisciplinar Paşaport pentru cultură face parte din calendarul concursurilor naţionale avizate de Ministerul Educaţiei Naţionale, şi a fost iniţiat din dorinţa
de a le insufla copiilor dragostea şi respectul pentru carte şi lectură.

Iubeşti natura? Reciclează! este parte a proiectului Paşaport pentru cultură, organizat în colaborare cu Fundaţia Lumea cora, cu sprijinul magazinelor cora şi coraVerde.

pasaport pentru cultura

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează