Iti place sa vorbesti in public?

0

Iti place sa vorbesti in public? Sau poate iti este frica de asta? Oricare ar fi raspunsul vino sambata 19.06.2010 la Public Speaking Support Group. Aici vei gasi un mediu prietenos in care sa exersezi vorbitul in public.

Scopul acestui proiect este sa devenim speakeri mai buni prin practica. Asa ca, din doua in doua saptamani ne vedem si exersam vorbitul in public. Acesta este un proiect pornit in cadrul JCI Bucuresti.

Intalnirile au loc din doua in doua sambete, la ora 10:45, la Orange Concept Store.
Vom vorbi despre props (in romana recuzita). E un termen preluat din teatru, actorii cand interpreteaza o scena au nevoie de obiecte ex:pistol, sabie, flori sau un bec. Un speech poate deveni memorabil daca te folosesti de props.

Ca de obicei va fi un speech mare (15-20 de minute), 2-3 speech-uri mici (5-10 minute) si parte de teorie despre props. Puteti pregati speech-uri pe orice tema, ar fi excelent daca ati putea integra props in ele, daca nu o sa aveti ocazia dupa. Veniti macar cu un obiect interesant la voi si vom face un exercitiu in care vom vedea cum le putem folosi intr-un speech.

Va puteti inscrie aici: http://tinyurl.com/2v62cap

Nu o sa mai fie o limita de participanti, avem nevoie insa sa stim cine vine ca sa pregatim intalnirea cum trebuie.

O zi excelenta,
Razvan Daba

Coordonator Public Speaking Support Group
0723 682 117

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează