ITFest revine la Bucureşti cu cea de-a şaptea ediţie!

0

Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC) anunţă începerea celei de-a şaptea ediţii a proiectului naţional ITFest, eveniment organizat pentru tinerii pasionaţi de IT din întreaga ţară, care se va desfăşura în perioada 15 – 19 noiembrie 2013, în Bucureşti.

banner-boxSiSC îşi propune prin intermediul concursului ITFest să vină şi de această dată în ajutorul elevilor şi studenţilor pasionaţi de IT, oferindu-le oportunităţi de dezvoltare şi şansa de a se face remarcaţi prin cunoştinţele acumulate în acest domeniu, facilitând în acelaşi timp legătura dintre participanţi şi companii renumite, precum Microsoft, Ubisoft, IBM, People Centric și ACM.

Tinerii care îşi doresc să participe la această ediţie trebuie să realizeze un proiect care să se încadreze într-una din următoarele categorii: Software Development, Game Development ,Web Development sau Windows 8 & Windows Phone, iar apoi să trimită un demo completând formularul de pe  http://itfest.sisc.ro până pe 8 noiembrie. În prima parte a concursului, participanţii selecţionaţi îşi vor prezenta proiectele care vor fi jurizate de specialişti în domeniu, urmând ca în a doua parte a concursului să participe la un maraton de programare.

Participanții la categoria Windows 8 & Windows Phone își vor prezenta proiectele și vor fi jurizați în cardul Hackathon Microsoft.

Evenimentul din acest an este structurat astfel:

Ziua I    (15 noiembrie)     –    Cocktail party cu ocazia deschiderii concursului

Ziua II   (16 noiembrie)     –    Prima parte a concursului: prezentarea proiectelor pe categorii

Ziua III  (17 noiembrie)     –    A doua parte a concursului: maraton de programare

Ziua IV (18 noiembrie)  –   Workshopuri şi conferinţe; Open Day: zi de destindere a participanţilor cu    jocuri şi multe alte activităţi

Ziua V   (19 noiembrie)     –    Festivitatea de premiere

Participanţii pot intra în concurs individual sau pot forma echipe de maxim 2 persoane. În ceea ce îi priveşte pe tinerii din afara Bucureştiului, aceştia trebuie să ştie că organizatorii oferă cazarea şi masa gratuite pe toată durata evenimentului!

Pentru mai multe detalii despre proiect sau organizaţie, nu ezitaţi să accesaţi site-ul itfest.sisc.ro sau sisc.ro . De asemenea, puteţi urmări actualizările zilnice pe pagina de Facebook a proiectului: www.facebook.com/it.fest.sisc

 Afis ITFest

 

Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică(SiSC) este cea mai veche organizație studențească din Academia de Studii Economice, care de 17 ani reprezintă cu succes dorințele și scopurile tinerilor studenți.

 

Susținem și ne susțin: DICE( Departamentul de Informatică și Cibernetică Economică), ASE (Academia de Studii Economice), West Gate, ANOSR(Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România),  Hipo.ro, Akcees, Iqool, Studenție.ro, Inspire, BUZZ!Camp.

Pentru întrebări şi alte detalii vă stau la dispoziţie:

 

Vlad Dascălu                                                                             Ioana Stama

Coordonator ITFest                                                                 Coordonator departament Relaţii Publice

Email: vlad.dascalu@sisc.ro                                                  Email: stama.ioana@gmail.com

Telefon: 0768 442 309                                                            Telefon: 0761 606 916/0744 200 674

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează