Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ITFest revine la Bucureşti cu cea de-a şaptea ediţie!

0

Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC) anunţă începerea celei de-a şaptea ediţii a proiectului naţional ITFest, eveniment organizat pentru tinerii pasionaţi de IT din întreaga ţară, care se va desfăşura în perioada 15 – 19 noiembrie 2013, în Bucureşti.

banner-boxSiSC îşi propune prin intermediul concursului ITFest să vină şi de această dată în ajutorul elevilor şi studenţilor pasionaţi de IT, oferindu-le oportunităţi de dezvoltare şi şansa de a se face remarcaţi prin cunoştinţele acumulate în acest domeniu, facilitând în acelaşi timp legătura dintre participanţi şi companii renumite, precum Microsoft, Ubisoft, IBM, People Centric și ACM.

Tinerii care îşi doresc să participe la această ediţie trebuie să realizeze un proiect care să se încadreze într-una din următoarele categorii: Software Development, Game Development ,Web Development sau Windows 8 & Windows Phone, iar apoi să trimită un demo completând formularul de pe  http://itfest.sisc.ro până pe 8 noiembrie. În prima parte a concursului, participanţii selecţionaţi îşi vor prezenta proiectele care vor fi jurizate de specialişti în domeniu, urmând ca în a doua parte a concursului să participe la un maraton de programare.

Participanții la categoria Windows 8 & Windows Phone își vor prezenta proiectele și vor fi jurizați în cardul Hackathon Microsoft.

Evenimentul din acest an este structurat astfel:

Ziua I    (15 noiembrie)     –    Cocktail party cu ocazia deschiderii concursului

Ziua II   (16 noiembrie)     –    Prima parte a concursului: prezentarea proiectelor pe categorii

Ziua III  (17 noiembrie)     –    A doua parte a concursului: maraton de programare

Ziua IV (18 noiembrie)  –   Workshopuri şi conferinţe; Open Day: zi de destindere a participanţilor cu    jocuri şi multe alte activităţi

Ziua V   (19 noiembrie)     –    Festivitatea de premiere

Participanţii pot intra în concurs individual sau pot forma echipe de maxim 2 persoane. În ceea ce îi priveşte pe tinerii din afara Bucureştiului, aceştia trebuie să ştie că organizatorii oferă cazarea şi masa gratuite pe toată durata evenimentului!

Pentru mai multe detalii despre proiect sau organizaţie, nu ezitaţi să accesaţi site-ul itfest.sisc.ro sau sisc.ro . De asemenea, puteţi urmări actualizările zilnice pe pagina de Facebook a proiectului: www.facebook.com/it.fest.sisc

 Afis ITFest

 

Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică(SiSC) este cea mai veche organizație studențească din Academia de Studii Economice, care de 17 ani reprezintă cu succes dorințele și scopurile tinerilor studenți.

 

Susținem și ne susțin: DICE( Departamentul de Informatică și Cibernetică Economică), ASE (Academia de Studii Economice), West Gate, ANOSR(Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România),  Hipo.ro, Akcees, Iqool, Studenție.ro, Inspire, BUZZ!Camp.

Pentru întrebări şi alte detalii vă stau la dispoziţie:

 

Vlad Dascălu                                                                             Ioana Stama

Coordonator ITFest                                                                 Coordonator departament Relaţii Publice

Email: vlad.dascalu@sisc.ro                                                  Email: stama.ioana@gmail.com

Telefon: 0768 442 309                                                            Telefon: 0761 606 916/0744 200 674

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.